26 Nisan 2024 Cuma

ACI KADERİN BÖYLESİ

ACI KADERİN BÖYLESİ

Isparta

Komşuda acı olay  BURDUR’da dün gece bisikleti ile seyir halinde olan 53 yaşındaki Feyzullah A. otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Geçen Haziran ayında Feyzullah A. yönetimindeki otomobil, Ramazan Pişkin’in kullandığı motosiklet ile çarpışmış ve kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetmişti.

 

Kaza dün gece Burdur’da meydana geldi. Bisikleti ile seyir halinde olan Feyzullah A’ya sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Feyzullah A hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Feyzullah A’ya çarpan sürücü kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan Feyzullah A’nın geçen Haziran ayında otomobili ile seyir halindeyken Ramazan Pişkin’in kullandığı motosikletle çarpıştığı ve kazada motosiklet sürücünün hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

İŞTE HAZİRAN AYINDAKİ O KAZA

 

Burdur-Antalya Çevreyolu Depremevleri kavşağında meydanagelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Burdur-Antalya Çevreyolu Depremevleri kavşağında saat 15.30sıralarında Feyzullah A.'nın (53) kullandığı kullandığı 15 DL 903 plakalıotomobil ile Ramazan Pişkin'in (23) kullandığı 15 SK 051 plakalı motosikletçarpıştı.

Ağır yaralanan Pişkin'e kazayı görenlerin haber verdiği 112ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Pişkin Burdur Devlet Hastanesi'ndeyapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR