20 Nisan 2024 Cumartesi

ACI HABER VERİLDİ BAYRAKLAR ASILDI

ACI HABER VERİLDİ BAYRAKLAR ASILDI

Isparta

ŞIRNAK'ta PKK'lıların yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerlerden uzman erbaş 24 yaşındaki Ahmet Hilmi Yiğit'in acı haberi, Isparta'daki evine ulaştı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçeleri arasındaki Habur-2Köprüsü ile Andaç Köyü yakınlarında saat 07.30 sıralarında üs bölgelerine asker taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu, 9 asker yaralandı. Şehit askerlerden uzman erbaş Ahmet Hilmi Yiğit'in şehadet haberi Isparta merkez Mehmet Tönge Mahallesi'ndeki evine ulaştı.

Şehidin annesi ve kız kardeşiyle birlikte oturduğu eve sağlık ekipleri eşliğinde gelen askeri yetkililer, acı haberi kız kardeşine verdi. Anne Gülfidan Yiğit'in Gelendost İlçesi'nde olduğu ve kent merkezine getirildiği belirtildi. Şehidin oturduğu eve ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Acı haberi alan yakınları ve komşular da eve geldi. 2yıl önce babası vefat eden şehit Ahmet Hilmi Yiğit'in bekar olduğu kaydedildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR