28 Mart 2024 Perşembe

ACI HABER ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KALBİNE YENİLDİ

ACI HABER ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KALBİNE YENİLDİ

Isparta

BURDUR'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirenMehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu(BESYO) Öğretim Görevlisi Ahmet Melek, için tören düzenlendi.

Burdur'da dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucuyaşamını yitiren Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi ve MAKÜ- BESYO öğretimgörevlisi Ahmet Melek (50) için cenaze töreni düzenlendi. MAKÜ Konferans veSergi Salonu'ndaki törene, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Acar, GenelSekreter Ali Nihat Gündüzalp, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer FarukŞiran, Ahmet Melek'in eşi Filiz, çocukları Candan ve Ege Melek ile öğretimgörevlileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Durmuş Acar,"Soyadıyla müsemma olan Ahmet hocamızın ani bir şekilde aramızdanayrılmasından dolayı üzüntü içerisindeyiz" dedi. Dua edilmesinin ardındanAhmet Melek'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Manisa'ya gönderildi.Törende öğretim görevlileri ve öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı.

AHMET MELEK KİMDİR?

Gençler, 23 yaş altı ve büyükler olmak üzere 26 Türkiyerekoru kırdı. 76 Kez milli takım formasını giydi. 1985 yılı Dekatlon GençlerTürkiye ve 23 yaş altı Dekatlon Türkiye rekorları halen kırılamadı. 15 yılGalatasaray Spor Kulübü'nde atletizm yaptı. Atletizm Federasyonu Burdur İlTemsilciliği, Milli Takım Antrenörlüğü, Görme Engelliler Federasyonu AtletizmTeknik Kurul Başkanlığı görevlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR