19 Mart 2024 Salı

ACI HABER! FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ!

ACI HABER! FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ!

Isparta

Sütçüler Yeşilyurt köyünde faaliyet gösteren bir mermer ocağında iş kazası meydana geldi. Kazada Adanalı nüfusuna kayıtlı kamyon şoförü feci şekilde hayatını kaybetti. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

28 Nisan 2017 Cuma 11:23

Soru net ve açıktır. Bir mermer ocağı alan dışına çıkarak,kaçak olarak pasa dökerek 10.000 m2 lik bir alanda işgal ve faydalanma suçunu işler ve buda şikayet dilekçesi üzerine jandarma tutanakları ve orman suç zabtı ile tespit edilir ise Sonuç: tamam 10000 m2 lik alanda izinsiz pasa dökülmesi var ama bak görüyorsunuz hiç bir ağaca zarar vermemiş o yüzden idari para cezası yazmıyorum mu olur. yoksa bir ceza gereklimidir? Sayın tüfekçi bu soru çok mu zor.

çandırlı

28 Nisan 2017 Cuma 17:07

harçlık bitti heralde gene yorumlara başladığına göre ?

MAHMUT AKSU

28 Nisan 2017 Cuma 10:46

Değerli ailesine başsağlığı dilerim. Malesef bu bölgedeki mermer ocakları tamamen kontrol dışı. iş güvenlik tedbirlerinin hiç biri yok. sadece kağıt üzerinde. hiç bir mermer ocağında emniyet şeritleri, kesim bölgelerinde tel örgüler yok. orman müdürü desen koltuğundan memnun. Orman müdürüne soruyorum. bir mermer ocağında 10000 m2 alanda izinsiz alan dışına çıkarak pasa dökerek işgal ve faydalanma suçunu işleyen (zabıt tutulan) bir ocağa idari para cezası uygulanırmı? uygulanmazmı? tık yok..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR