29 Mart 2024 Cuma

AÇI ETÜT EĞİTİM MERKEZİNDEN ÇEVİK KUVVETE ZİYARET

AÇI ETÜT EĞİTİM MERKEZİNDEN ÇEVİK KUVVETE ZİYARET

Isparta

ISPARTA AÇI Öğrenci ETÜT Eğitim Merkezi Kurumu yöneticileri,İstanbul'daki bombalı saldırılarda şehit olan polis memurları için İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan AÇI Öğrenci ETÜT Merkezi Kurumu kurucu Matematik Öğretmeni İlhan Türksoy, İstanbul’da ülkemizin istikrarınını, birlikve beraberliğini bozmayı hedef alan ve şer odaklar tarafından düzenlenen menfur saldırıda hayatını kaybeden polislerimize, sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin, birlik ve beraberlik içerisinde geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecek ve azimli kararlılığa sahiptir.Şunu herkes bilmelidir ki, hiçbir terör saldırısı bizi korkutamaz.Kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar er yada geç yüce adalete hesap vereceklerdir.Masum insanların katledilmesinin açıklanabilir hiçbir haklı sebebi yoktur.

Isparta Açı Öğrenci ETÜT Eğitim Merkezi Kurumu-kurucuları,öğretmeleri, çalışanları olarak bir kez daha bu alçak saldırıyı, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatanperver

15 Aralık 2016 Perşembe 09:53

Eğitim kurumlarımızın hassasiyeti için teşekkür ediyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR