19 Nisan 2024 Cuma

Abdullah Gül'den veda resepsiyonunda önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin bitimine 9 gün kala gazetecilere yaptığı açıklamada yeni başbakanı ilan etti, bunun yanında "kendi kurduğum partinin başarılı olması için şüphesiz desteklemeye, aktarmaya çalışacağım" dedi

Isparta

Cumhurbaşkanı Gül, iş dünyasından isimler, sanatçılar,yazarlar, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ÇankayaKöşkü'nde veda resepsiyonu verdi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayanGül, önemli açıklamalarda bulundu.

 

YENİ BAŞBAKAN AHMET BEY

Cumhubaşkanı Abdullah Gül, AK Parti kongresinincumhurbaşkanlığını devretmeden 1 gün önce yapılacağını anımsatarak,"Göründüğü kadarıyla devralacak arkadaşımız Dışişleri Bakanı Ahmet bey,siyasete de devlet hayatına da kazandıran benim" dedi.

 


İşte Gül'ün açıklamalarının satır başları;

 

TECRÜBEMİ KURDUĞUM PARTİYE AKTARACAĞIM

"Tecrübemi yine davama, kendi kurduğum partininbaşarılı olması için şüphesiz desteklemeye, aktarmaya çalışacağım.

 

BANA PARTİ KURDUMAYA ÇALIŞANLARI GÖRDÜM

Bu ara çeşitli yazılanlar, çizilenler konusunda, birtaraftan benim Cumhurbaşkanı olmam sürecinde 'Aman cumhurbaşkanı olmasın'diyenlerin bana parti kurdurması, yeni cephelere çekmesi, onu gördüm. Birtaraftan da bizim cenahtan yapılan epeyce saygısızlıkları da gördüm, bu sonsüre içerisinde. Bunların hepsini de takip ettim. Çevremdeki herkes görevini yapıyor,tarafsız bir cumhurbaşkanlığı mevkisinde.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR