29 Mart 2024 Cuma

85 BİN ARAÇ AKIYOR, BİZ SADECE BAKIYORUZ

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Akdeniz, İç Anadolu, Ege, Marmara arasında çok önemli bir köprü olan Keçiborlu’dan haftada 85 Bin araç geçtiğini söyledi ve ekledi: Isparta tek bir damla fayda üretemiyor. Araçlar, gözümüzün önünden akıp geçiyor.

Isparta

ITRİ BİTKİ AVM

Bu trafiğin Keçiborlu özelinde ve Isparta geneli için fırsat olduğu» tezini ortaya atan Parlak, «Gül Çiçeği- Tıbbi ve Aromatik Bitki Kampusu» Projesi geliştirdiklerini ve buna destek istediklerini söyledi.

VALİ’YE ANLATTI

Projeyi Vali Vahdettin Özkan, BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, TKDK Koordinatörü Süleyman Gülcü ve YDO Üst Düzey Yöneticisi Ali Galip Bilgili’ye anlatan Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak, Itri Bitki AVM kuracaklarını söyledi.

GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDEN AKIP GİDİYOR

Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Keçiborlu’nun çokönemli bir bağlantı noktasında bulunduğunu söyledi. Akdeniz, İç Anadolu, Ege ve Marmara Bölgesi’nin ana bağlantılarından biri olan Keçiborlu’dan haftada 85 aracın akıp gittiğini anlatan Parlak, «hiç fayda üretemiyoruz. Oysa bunu fırsata çevirmek elimizdedir. Özelde Keçiborlu, geniş açıdan ise Isparta bu güzellikten çok faydalanabilir. Ekonomik ve turizm hareketliliği sağlayabilir»dedi.

GÜL ÇİÇEĞİ VE ITRİ BİTKİ AVM PROJESİ

Keçiborlu’da Karayolu’nun hemen bitişiğinde; Belediye’nin mülkiyetinde 400 Dekar bulunduğunu anlatan Başkan Yusuf Murat Parlak, GülÇiçeği üzerine inşa edilen, Itri Bitki Alış- Veriş Merkezi kurmak için harekete geçtiklerini anlattı.

Bunun için proje çizim sürecinin tamamlandığını kaydeden Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, herkesten destek istedi.

ÇOĞU KİŞİ KEÇİBORLU’YU BURDUR’A BAĞLI ZANNEDİYOR. BU ALGIYI DEĞİŞTİRMELİYİZ

Itri Bitki AVM Projesi’ni Vali Vahdettin Özkan, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman Gülcü ve Yatırım Destek Ofisi (YDO- BAKA) Üst Yöneticisi Ali Galip Bilgili’ye anlatan Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, şöyle dedi:

«Buradan geçenlerin büyük bir çoğunluğu Keçiborlu’yu Burdur’a bağlı zannediyor. Nedeni de bu denli büyük bir trafiği Keçiborlu ve Isparta’da tutamamış olmamızdır.

Trafik gözümüzün önünden akıp gidiyor.

Onlara değer sunamıyoruz

Gezmeleri, alış- veriş yapmaları için bir destinasyon yazamıyoruz

Bu fikirden hareketle Gül Çiçeği/ Kozmetik Ürünleri/ Itri Bitki Alışveriş Merkezi Projesi’ni geliştirdik.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

As

15 Haziran 2015 Pazartesi 15:21

cacık olmaz bunlardan en yakını bile kaçtı görmüyomusunuz 1 senede adamın konuşması küçük dağları yarattıgını söylüyor

Tozkoparan Tütüncü

14 Haziran 2015 Pazar 22:36

Yusuf, 30 Mart seçimlerinden önce, ne dedin? Derdim, Keçiborlu, kimseye haksız kazanç sağlamayacağım söz dedin mi? Delikanlı sözü verdin mi? Ama maşallah, önce ailem sonra arkadaşlarım, rant kalırsa Keçiborlu oldu. Genel seçim sonuçlarından ders alır mısın bilmeyiz ama o belediyeden ilk önce kardeşini uzaklaştır, sonra Tozkoparan ve Ali'yi. Yoksa, seçimi bile göremeden kaçacaksın memleketten.

Nasıl yani

14 Haziran 2015 Pazar 18:56

Nasıl yani trene bakar gibi mi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR