23 Nisan 2024 Salı

8 MİLYON TLLİK ÖDEMELER YAPILDI

ISPARTA'DA yapımı devam eden hastaneler için ödenekler gönderildi.

Isparta

AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel,ilçelerde yapımı devam eden hastaneler için ek ödenekleri çıkarttı.

Diş Hastanesi, Uluborlu ve Senirkent Devlet Hastaneleri içinödenek çıkartıldı. Isparta ve ilçelerine sağlıkta her türlü yatırımın yapılmasıiçin yoğun çaba sarf eden Milletvekilleri daha hastanelerin yapımına yenibaşlanılmasına rağmen bütün ödeneği çıkartttı. 8 Milyon TL para hesaplara aktarılarak binaların yapımı hız kazandı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet yücel

24 Aralık 2014 Çarşamba 21:49

eğer bu ödenek 450 bin nüfuslu ıspartaya değilde örneğin benim köyüm 4 bin nüfuslu sav kasabasına tahsis edilse idi eyvallah derdim büyük bir rakam olmasada biryıllık birşeyler yapabilirim derdim.yani koskoca ıspartaya hizmetiniz bu kadarcıkmı

öner

24 Aralık 2014 Çarşamba 16:07

nasıl olsa bu ikili 6 ay sonra yok. şimdiden belirledikleri vekil elemanları yönetici atayıp seçimden sonra üç beş sene vaziyet den istifade etme derdindeler.

bir bilen

24 Aralık 2014 Çarşamba 12:22

mevcut hastanelerin bahçesine yeni hastane binasını yapıp eskisini yıkmak binaları yenilemiş olmaktan başka ne kazandırıyor Ispartaya .Yeni iş aş kapısı olacak ekonomiyi canladıracak birşeyler var mı ondan haber verin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR