29 Mart 2024 Cuma

8 HAKİM TUTUKLANDI

8 HAKİM TUTUKLANDI

Isparta

Isparta'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), darbe girişimine yönelik Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Şubenin yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 hakim ve savcı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Isparta Valisi Şehmus Günaydın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Şubenin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan idari hakimler Esra Balcı, Said Serhan Hançer kıran, Burhan Binici, Namık Yılmaz, İlyas Şahin, İsmail Kantar, Fatih Önder, Necdet Arslan ifadelerinin ardından sevk ediliği mahkemece tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mazlum:)

03 Eylül 2016 Cumartesi 09:59

İLAHİ ADALET...

Osmanlı

21 Temmuz 2016 Perşembe 14:12

Bu 1 agır ceza cok onemli davalara baktı...ucak davası...paraleli polisler...belediye gb..tum kararlar mahkeme başkanı...karsı iki uye tarafından alınmış...bu kararlar cok dikkatli incelenmeli..

hasan sadi kahyaoğlu

21 Temmuz 2016 Perşembe 13:47

1.ağır cezada yargılandım ve hakkımda karar verdiler soruyorum varsa bu kişilerden karar vericiler içersinde bu nasıl adalet bunlar hangi hukuka göre hareket ettiler dolayısıyla adliyeler ve yargıtay sürecleri yeniden gözden geçirilmeli ve bu kararlar yeniden değerlendirilmelidir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR