19 Nisan 2024 Cuma

7 YIL SONRA ORTAYA ÇIKAN VAHŞET: TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRMÜŞLER

Antalya'da 2009'da kaybolduktan 15 gün sonra Isparta'da çıplak cesedi bulunan 16 yaşındaki Sezgi Kırıt'ın tecavüz sonucu öldüğü ortaya çıktı

Isparta

Antalya'da 2009'un ağustos ayında bakkala gitmek için evden ayrılan 16 yaşındaki Sezgi Kırıt'ın cesedi iki gün sonra bulundu. Tecavüz edilmiş cesedin kolunda uyuşturucu enjektörü vardı. Kimliği tespit edilemeyince ceset 'Kimsesizler Mezarlığı'na gömüldü. Aile 40 gün sonra kızlarının öldüğünü öğrenip cesedi teşhis etti.

Habertürk'ten Mehmet İnmez'in haberine göre, soruşturmada 7 savcı değişti, 4 adli tıp raporuyla ölüm nedeni belirlenemedi. Ulusal Kriminal Büro’dan verilen raporun ardından savcı 7 yıl sonra dava açtı.

41 kiloluk kız tecavüz sonrası ‘zorlama’ sonucu ölünce delil kalmasın diye cesedi banyoda yıkayıp ormana attıkları belirtilen zanlılar hakkında dava açıldı. Soruşturma sürecinde zanlılardan 1’i kalp krizinden öldüğü için kalan 2 zanlı hakkında “ölüme neden olacak şekilde cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis istendi. İddianamede vahşetin yaşandığı evin sahibi kadın hakkında da 27 yıla kadar hapis istendi.

Ailenin avukatı Sibel Önder, “16 yaşındaki bir kızın ölümüne neden olan 3 kişi suçu itiraf etmelerine rağmen şu an sokakta geziyor” diyerek 7 yılda yaşananlara tepki gösterdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yezitler

06 Haziran 2016 Pazartesi 13:54

Bu ülkede sapına kadar haklı olarak ciğeri 5 para etmezlere 2 satır yazıyı hakaret diye ceza verenlere. böyle durumda suçluyu elini kolunu sallayıp gezdirenlerede bu dünyanın mendireği girer birgün.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR