18 Nisan 2024 Perşembe

7 YAŞINDAKİ 1. SINIF ÖĞRENCİSİ SÜMEYYE KAZA KURBANI OLDU

ISPARTA'da öğretmen 27 yaşındaki Ülker Gökdemir'in kullandığı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki 1. sınıf öğrencisi Sümeyye Arslan'a çarptı. Kazada minik Sümeyye can verdi.

Isparta

BOMBA 32 ÖZEL HABER

Kaza dün saat: 13:00 sıralarında Zafer Mahallesi Devlet Bahçeli Caddesi'nde meydana geldi. Ülker Gökdemir'in kullandığı otomobil seyir halinde ilerlerken öğle arası tatilinden sonra okula doğru yürürken yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki Sümeyye Arslan'a çarptı. Kazada sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ambulans ekipleri sevk edildi. Arslan'a olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası sürücü polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı. Minik Sümeyye Arslan'ın cenazesi öğle namazına müteakip Aziziye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Halife Sultan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

MAHALLE HALKI AYAKLANDI

7 yaşındaki Sümeyye Arslan'ın ölümünün ardından bugün mahalle halkı ayaklandı. Kazanın olduğu bölgede toplanan vatandaşlar bu yolda aşırı hız yapıldığını ve sürekli şikayet ettiklerini ama bir çözüm bulunmadığını belirterek tepkilerine gösterdiler. Kaza yerine gelen acılı baba Şehber Arslan'da güçlükle ayakta durabildi. Olay yerine İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol başta olmak üzere Emniyet Müdür Yardımcıları ve polisler geldi. Emniyet yetkilileri belediye yetkilileri ile görüşmeler dahilinde yolda yavaşlatma çalışmaları yapılması için görüş alışverişinde bulundu.

Kısa bir süre sonra belediye ekipleri yolda kasis çalışması başlattı. Ana caddenin belirli noktalarına kasis yerleştirildi.

OTURDUĞU SIRADA ÇANTASI VE MONTU KALDI

Zafer Mahallesi'nde bulunan Selahattin Seçkin İlkokulu öğrencisi olan Sümeyye Arslan'ın ölümü okul idarecilerini ve öğretmenlerini yasa boğdu. 1-A sınıf öğrencisi olan Sümeyye Arslan'ın sınıfında hüzün vardı. Sınıfında ise oturduğu sırada çantası ve montu kaldı. Sümeyye'den geriye e-okul için çekilen vesikalık fotoğrafı ile arkadaşları ile derste çekilmiş son fotoğrafı kaldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ilhami gökçe

04 Kasım 2017 Cumartesi 19:12

Kazanın oluşuna şahit olmadım ama hastahaneye giderken çocuğun yerde yattığını genç bır arkadaşımızında yolu kapatıp dığer vasıtaların yoldan geçmesını engelleyerek çocuğa başka bır zarar gelmemesı ıçın mucadele ettiğini gordum içim yandı bende 4 evlat sahıbıyım arabama alıp ****ureyım dedım ama çocuğun durumu ıyı değildii yerınden oynatmak daha sakıncalı durum yaratabılır dıyerek bır şey yapamadık ambulansın gelmesı beklendı meğer çarpan oğretmen bır bayanmış vurup kaçmış bunlaramı emanet ediyor

Turko

03 Kasım 2017 Cuma 01:25

EDS tüm Isparta'da uygulanmalıdır.

Üzgün

02 Kasım 2017 Perşembe 20:04

Allah ailesine sabır versin yavrunun çok acı verici çok üzüldüm

Vatandaş

02 Kasım 2017 Perşembe 18:26

Anadolu mahallesi meydana da hız kesmeden istiyoruz. 1km yolda bir tane hız kesmeden yok. 2 okul ve 1 camii var. Belediye illaki bir çocuğun veya camii cemaatinin ölmesini bekliyor herhalde.

TreeMan

02 Kasım 2017 Perşembe 18:08

Batıkent li rumuzlu arkadaş orada da birisi ölürse öyle önlem alınır...

mahalle sakini

02 Kasım 2017 Perşembe 16:40

Daha önce bu yollara kasis yapılması için BİMER'e yaptığım öneri/şikayete "SÜRÜCÜLERİN YAVAŞ GELMESİ GEREKİR" diye geçiştirme saçma sapan cevap yazan sorumlular rahat uyusunlar artık. Bu yolda ölenlerin hepsinde onların da sorumluluğu ve vebali var.

reco

02 Kasım 2017 Perşembe 16:22

artık cevre yolları hariç bütün yollarda her 100 metreye kasis yapılsın 3 cü vitesin üstüne cıkamasın söförler biz insanlara ne desek az ateş düştügü yeri yakar nelen bu arabayı altına alan ya yanlıyo yada son surat basıyor.Rabbim ailesine sabırlar versin

GÜLDEN KILIÇDAROĞLU

02 Kasım 2017 Perşembe 15:59

BU HIZ YAVAŞLATMA İŞİ İLLAKİ BİR ÇOCUK HAYATINI KAYBEDİNCEMİ KONUYOR NEDEN DAHA ÖNCE TEDBİR ALINMIYOR....VE ÇARPANDA BİR ÖĞRETMEN SELBEST KALSA NEOLURKİ ÖLENE KADAR BU VİCDAN AZABIYLA YAŞAMAK....OKUL ÇIKIŞ SAATLERİNDE TRAFİK BURADA GÖREV YAPMALI AMA SADECE NAZMİYE DEMİRELİN OKULUNUN ÖNÜNDE YAPILIYOR O ÇOCUKLAR KIYMETLİDE BUNLAR NE ACABA.....insan isyan ediyor.....

HZ.JEYSIN

02 Kasım 2017 Perşembe 15:36

ALLAH BELASINI VERSİN KİMİN KUSURU İHMALİ VARSA KAT KAT ÇIKSIN

Hasan Küçük

02 Kasım 2017 Perşembe 15:36

Halıkent ilkokulunun orda Ayazmanaya giden caddede çok hızlı gidiliyor

önemli

02 Kasım 2017 Perşembe 15:23

ali haydar Albayrak okulunun ordaki ana caddeye lütfen kasis yapın. çok hızlı araç geçiyor. her an orada da böyle bir kaza olmasın. önlem alınsın. yılmazların yaptığı pembe binaların onaya kasis istiyoruz.

annee

02 Kasım 2017 Perşembe 14:22

Adamlar ralli yapiyorlar resmen o yolda bu alinan onlemler bile bi ise yaramayacak onlara

Uğur

02 Kasım 2017 Perşembe 14:20

Fatih eczanesi önüne de kasis istiyoruz. Ayrıca anne babaların çocuklarının elinden tutarak karşıya geçirmeleri konusunda bilinçli olmalılar da 7 yaşındaki çocuk aklı baliğ değil bilemez biran bir top görür oyuncak görür yola dikkat etmez, lütfen sürücü yaya kim olursak olalım dikkat edelim. Allah çocuğun ailesine sabırlar versin inşallah.

Batıkent li

02 Kasım 2017 Perşembe 14:02

Binbir evler mahallesine efe gazinosundann yukarıya doğru o çift yolda ralli yapıyor araçlar öğrenciler ilkokuluna geçen bir sürü çocuk vatandaş var bir kaside oraya yapsın belediye bı zahmet yarın bişey olursa hatırlatırım bu yazıyı

Effuli

02 Kasım 2017 Perşembe 13:34

Sadece bu onlemler yeterli değil isik yaya geçidi konulmali.aileye ve arkadaslarina psikolojik destek verilmeli

Turko

02 Kasım 2017 Perşembe 13:23

Bir çalışma yapılması için illaki birisinin ölmesi mi gerekiyor?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR