28 Mart 2024 Perşembe

7 HAZİRAN BİR DÖNÜM NOKTASI

7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Ak Parti mevcut milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ ve 4.sıra milletvekili adayı Ayşe Usta seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bugün Eğirdir'de Eğirdir İlçe Başkanı Veli GÖK ve Tüm Parti yöneticileri ile Esnaf ziyaretlerinde bulunan Bilgiç ve Usta esnafların sorunlarını dinledi.

Isparta

Eğirdir köylerinide gezen Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçiminin önemli bir dönüm noktası olduğuna söyledi.


 “Ülkemiz çeşitli mihraklar tarafından karıştırılmaya çalışılıyor. " diyen Bilgiç " Şu dönen olaylara bir bakın. Bir yanda dış mihraklar diğer yanda onların maşası olmuş malum şahıslar 4 ağacı bahane ederek ülkeyi karıştırmak istediler olmadı.Ardından 17 ve 25 Aralık olayları tezgahlandı. Devletin istihbarat görevlilerinin başına silah dayandı. Aslında bu silah Türk Milletinin başına dayanmıştı. Bütün bunlar neden oldu? Bölgede güçlü bir Türkiye istemeyenlerin rahatsızlığından bütün bu olanlar. Sayın Cumhurbaşkanımız İsrail’in Cumhurbaşkanına çıkıp dur yeter yaptığın bunca zulüm yeter diyor. Amerika Başkanına yeter diyor. Tabi bundan rahatsızlar” diye konuştu.



Türkiye’de istikrarın sürmesi ve güçlü bir ülke olarak hayatiyetini devam ettirmesi için AK Parti iktidarına ihtiyaç olduğunu savunan Bilgiç, ‘Ben sizlere güveniyorum.İnanıyorum ki sizler eskisinden daha güçlü destek vererek bu oyunları bozacaksınız. HDP barajı aşsın diye dualar eden yollara düşenlerin umutlarını kıracaksınız” diyerek destek istedi.






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dost

22 Mayıs 2015 Cuma 15:58

Gelendost a da bekleriz sayın vekillerim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR