25 Nisan 2024 Perşembe

7 HAZİRAN'DA SINAVI GEÇECEĞİZ

AK Parti Milletvekili adayı İsmail Özdemir 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Isparta için önemli bir sınav olduğuna dikkat çekerek ‘Isparta’nın bu sınavdan başaralı olarak çıkacağına inanıyorum’ dedi. Özdemir, Veysel Eroğlu’nun İzmir’den aday gösterilmesi, Mevlüt Çavuşoğlu’nun ise üç dönem kuralına takılmasından dolayı bölgeden yeni bir bakanın kabinede yer alma ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek “kabinede Ispartalı bir bakan olması için elimiz güçlü gitmeliyiz” dedi.

Isparta
 
AK Parti Milletvekili adayı İsmail Özdemir Sütçülerliler Derneği Üyeleri bir araya geldi. Isparta’nın ilçeleri arasında en çok seçmeni olan ilçelerden birinin Sütçüler olduğunu söyleyen İsmail Özdemir “17 bin Sütçülerlinin hayır duasını istiyoruz” diye konuştu. Sütçüler, Yenişarbademli ve Aksu havzasına ilişkin projelerinin yanında genel siyasi değerlendirmeler de yapan İsmail Özdemir “7 Haziran seçimleri hem Türkiye hem de Isparta için önemli bir sınav. Türkiye açısından genel konjektüre baktığımızda önemli bir sınav, son üç, dört yıldır hepimizin gözü önünde cereyan eden olaylar var. Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Bu sınavdan başarı ile çıkacağımıza inanıyorum” dedi.
 
17 BİN SÜTÇÜLERLİNİN HAYIR DUASINI İSTİYORUZ

AK Parti Milletvekili adayı İsmail Özdemir Has Bahçe’de Sütçülerliler Derneği Üyeleri bir araya geldi. Özdemir kendisinin yörenin adayı olduğuna dikkat çekerek “17 bin Sütçülerlinin temsilcisi olmak için sizden görev istiyorum. Sütçüler, Yenişarbademli ve Aksu ortak bir havza içinde ortak bir kaderi yaşıyor. Öğrendik ki Sütçülerin 17 bin seçmeni var. Bunların daha iyi temsil edilmesi için Torosların çocuğu olarak sizlerden görev istemeye geldim. 17 bin Sütçülerlinin önce hayır duasını istiyoruz” diye konuştu.

HAVZANIN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM

Seçim çalışmaları süresince 12 ilçenin 12’sini de dolaştığını belirten Özdemir “Ben kendimi Torosların çocuğu olarak ifade ediyorum. Aksulu olmam sebebi bölgeyi yakından tanıyorum. Sütçüler, Aksu, Yenişarbademli havzasının kurtuluşunun yolu bellidir, birincisi yayla turizmi, ikincisi de endemik bitkiler. Bugün dillere desten bir Sütçüler kekiği var. Bunun yanında alternatif endemik bitki türleri ile Sütçüler, Aksu ve Yenişarbademli’yi bir çekim merkezi haline getirebiliriz. Bunların projelerini yaptık. Sütçüler en son 1995 seçimlerinde milletvekili çıkarmış, Aksu’nun tarihinde hiç yok. Bu noktada ben Toroslar havzasının mecliste ki temsilcisi olmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

ÇELİĞİMİZE TOROSLARIN SUYU VERİLDİ

Isparta’nın insani yapı özelliği ile Türkiye genelinde takdir edildiğini belirten Özdemir “Ben Isparta’nın insanını muhlis insan diye tarif ediyorum. Bu anlamda Anamas, Sütçüler ve Yenişarbademli havzasının insanı oldukça samimidir. Mesleğim gereği Türkiye’nin birçok yerini dolaştım. İnsani yapı açısından baktığınızda Isparta insanı özellikli bir memleket. Bunu bizim dışımızda ki insanlarda söylüyor. Anamaslı olmam sebebi ile söylüyorum. Bizim çeliğimize su Toroslardan verildi. Genetik yapımızı koruyoruz” şeklinde konuştu.

7 HAZİRAN’DA SINAVI VERECEĞİZ

7 Haziran seçimleri hem Türkiye hem de Isparta için önemli bir sınav olduğunu söyleyen “Türkiye açısından genel konjektüre baktığımızda önemli bir sınav, son üç, dört yıldır hepimizin gözü önünde cereyan eden olaylar var. Türkiye zor bir dönemden geçiyor. HDP diye bir parti var, barajı aşacağını iddia ediyor. Söylemleri çok uç noktada, bizim torosların kaldıramayacağı sözler söylüyor. Diğer tarafta paralel yapı ve CHP ile oyunlar çevirmeye çalışan dış mihraklar var. Bu noktada 7 Haziran sınavını verebilmek için hepimize büyük görev düşüyor. Bugün AK Partiyi 7 Haziran seçimlerinden güçlendirerek çıkarmak zorundayız. Büyük fotoğrafın anlamı bu. Ben seçim sürecinde gördüm ki Isparta bu sınavdan başarı ile çıkacaktır” dedi.

ISPARTA’DAN BAKAN ÇIKABİLİR

AK Parti Milletvekili adayı İsmail Özdemir açıklamasında şunlara yer verdi. “Isparta açısından baktığımızda ise, Isparta’nın bir takım istekleri var. Sorunları belli Dereboğazı yolu, Konya yolu, gölün suyu gibi sıralanabiliyor. Bu sorunlarla ilgili talepleri de belli. Biz Isparta’dan iki vekil gönderdiğimizde bu sorunlar iki vekilin sırtında olacak. Dört vekil gönderdiğimizde sorunlar dört kişiye paylaştırılacak. Bu bölge her zaman milletvekilleri arasında bir bakan barındırdı. Bir zamanlar Isparta’dan Erkan Mumcu vardı. Bunun yanında Afyon’dan Bakan olan Veysel bey İzmir’e gitti. Antalya’nın bakanı Mevlüt bey üç dönem kuralından dolayı gitti. Lütfi bey partinin genel yapısı içinde bir bakan olarak değerlendiriliyor. Yani Isparta, Antalya, Burdur ve Afyon milletvekilleri arasından yeni bir bakan çıkması gerekiyor. Bu noktada Isparta’nın bakan çıkarabilmesinin yolu da meclise AK Parti’den çok milletvekili göndermekle mümkün. Bizim Antalya gibi 7 milletvekilimiz yok. Fakat dört milletvekilinden üçünü almak %75, dördünü almak %100 demektir. Bu sayın genel başkanımızın dikkatini çekecektir.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YÖRÜK ALİ

05 Haziran 2015 Cuma 14:23

Parelelciler size son uyarıyı yapıyorum. Ispartanın genetiği ile oynadınız,hala hainlik yapmaya devam ediyorsunuz. Eğer seçimde pislik yapmaya çalışırsanız ki öyle bir duyum alıyorum.Biz yörükler toplanır sizi İzmir denizine dökeriz.Biz Yörükler gerçek miliyetçileriz. Biz Çanakkalede kurtuluş savşında piyasaya çıkarız,Bizi zorlamayın tekrar sahneye çıkarsak iyi olmaz,Sonuna kadar da Ak Partiyi destekliyoruz.

CHP seçmeni

04 Haziran 2015 Perşembe 23:33

CHP`nin vekil olarak göndermeye n,yetlendiği isim Ispartaya bir dönem kaybettirecektir. Geçmişte mevkiden gelen gücüyle bazı hizmetleri getirmeye alışmış İrfan bey muhalefet sıralarında 4 yıl meclise sadece gelip gidecektir. Isparta`nın icraat görmesi için, CHP seçmeninin seçim dönemi hiçbir emek göstermeyen İrfan bey yerine İsmail Özdemire gönül rahatlığı ile oy verebileceğini düşünüyorum.

Ah

04 Haziran 2015 Perşembe 16:19

Şimdiye kadar niye vermediniz bakanlık, tutan mı vardı? Bakanlık verilen illerin tüm vekilleri akp li mi?

Eğirdirli

04 Haziran 2015 Perşembe 16:12

Ak Parti 3 vekil çıkarıyor hatta 4 e gidiyor.İsmail ÖZDEMİR Ispartada ve Eğirdirde sevilen bir şahsiyet,Eğirdirdeki mhp dahi destekliyor.Yalvaçtaki mhpliler de destekliyor.Bu seçimin öncekinden farkı parelelin beli kırıldı, Seçmen gerçekleri gördü.Seçmen gerçekleri biliyor muhalefet adayı seçilse ne hizmeti olur diyor,Bu seçimin diğerlerinden farkı hak ile batılın mücadelesi.Mhp tabanın müthiş kayma var, bu BDP işi pahalıya maal olacak. Gerçem milliyetçileri küstürdüler.

Mutlu

04 Haziran 2015 Perşembe 16:10

1 taneyi alında 4 ü ondan sonra düşünün. cCc MHP cCc

haha

04 Haziran 2015 Perşembe 16:38

Asıl siz 1 taneyi alın da sonra görüşürüz.. Isparta'da bittiniz.. 1 tane vekili bile zor çıkaracaksınız.. Ak Parti 3 vekille GÜMBÜR GÜMBÜR geliyor...

ıspartalı

04 Haziran 2015 Perşembe 15:51

ıspartam ısterse.4.00 yapar. cunku bılıyorkı akp verdıgı sozde duruuyor. mhp naptı hanı su parası artmayacaktı. hanı ıspartaya verılen sozler ıspartayı bırkez aldattı mhp bır daha asla kandıramayacak allahın ıznıyleeeeeee

sengetli

04 Haziran 2015 Perşembe 15:09

sn.özdemir nettin sen ya.4 0 ı nerde buldun ya.hiç mümkünmü.1 1 1 olurda.2 yi kim alır bakalım.

kartal

04 Haziran 2015 Perşembe 14:41

ıspartada oyları yükseltmek için bakanlık diyorlar ıspartanın milletvekillerinden bakan falan olmaz hatta 2 çıkarırlarsa öpüp başlarına koysunlar ki allhın izniyle çıkaramayacaklar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR