28 Mart 2024 Perşembe

7 BİN LİTRE KAÇAK İÇKİYİ PİYASAYA SÜRECEKLERDİ

7 BİN LİTRE KAÇAK İÇKİYİ PİYASAYA SÜRECEKLERDİ

Isparta

ISPARTA'DA yaklaşık 7 bin litre kaçak içki piyasaya sürülmek istenirken jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Senirkent'te ve Uluğbey Köyü'nde piyasaya sürülmek üzere kaçak şarap üretildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Bu kapsamda E.E, İ.K, E.D, V.G, ve E.A, isimli şüphelilere ait ev ve eklentilerine operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramada 6 bin 13 litre kaçak şarap, 40 litre kaçak rakı, 1 kg anason, 5 kg sodyum bikarbonat, 1 adet rakı imalinde kullanılan düzenek, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Isparta ilinde piyasaya sürülmek istenen kaçak içkilere el konulurken, şüpheliler gözaltına alındı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah AYDIN

17 Ekim 2019 Perşembe 15:38

Hayır. İçkiyi sadece belli kişiler satacak. Vatandaş üretemez. Sigarayı da öyle. Faizden de sadece belli kişiler kazanabilir. Market de açamazsın. A101, Bim açtırmaz. Kasap olamazsın. Manav olamazsın. Vatandaş İşçi olmak zorunda. Düzen böyle.

Sosyal Demokrat

17 Ekim 2019 Perşembe 14:10

Hademe sengetli den ne zarar gördün. Öyle bir anlatmışsın sanki orası bir suç beldesi. Kesinlikle orada sana iyilik çok yapılmış ki sen düşmanlık yapıyorsun.

Sengetli Muhittin.

17 Ekim 2019 Perşembe 14:05

Barzani den gelen kaçaklar ve Isparta'nın merkezini kaplayan Suriyelilere ses çıkarmayın. Memleket aç üç kuruş kazanacak yakalanarak. Yazık. Çoookkk yazık.

Hademe

17 Ekim 2019 Perşembe 13:07

SENİRKENTTE HER YERİ DENETLESİN POLİS JANDARMA BİR ÇOK EVİN ALTINDA MAHZEN VAR ÜZÜM ZAMANI, SENİRKENTTE BAŞTA TRAFİK, TEKEL BAYİLERİ GECE SAAT 22.00 DEN SONRA SATIŞ YAPANLAR, DENETLENSİN CEZA YAZILSIN ...

Melo

17 Ekim 2019 Perşembe 12:48

Niye yakaliyorsunuz satanda alanda icsin gebersin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR