25 Nisan 2024 Perşembe

67 YAŞINDAKİ YATALAK HASTA; ÜZERİMDEN YÜK ATMIŞ OLURUM

ISPARTA Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 1 haftadır tedavi gören yatalak hasta 67 yaşındaki Ali Aktaş sedye yardımı ile ambulansla taşınarak oy vereceği okula götürüldü. Oyunu kullanan Aktaş, ben vatandaşlık görevimi yapayımda üzerimden yük atmış oldurum dedi.

Isparta

ISPARTA 7 Haziran seçimlerine oldukça büyük ilgi gösterdi.Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde oy kullanmak için sandık başına gitti.Onlardan bir tanesi de 67 yaşındaki KOAH teşhisi konulan ve hastanede tedavigören Ali Aktaş oldu. Devlet Hastanesi Göğüs Servisi'nde tedavi gören yatalak hasta Ali Aktaş sedye yardımı ile ambulansla oy kullanacağı Bağlar İlk okulu'na götürüldü. Ambulanstan indirilmesini riskli gören sağlık görevlileri oy kullanacağı sandık başkanına giderek oyunu ambulansın içinde kullanmasını istedi.  Sandık başkanından onay çıkmayınca sağlık görevlilerinin yardımıyla sedye ile taşınan Aktaş, okulun 2'nci katındaki 1038 'nolu sandıkta oyunu kullandı. Kabine sedye ile giren Aktaş, oyunu kullandıktan sonra yine zarfıda kendisini sandığa  attı.


Oyunu kullandıktan sonra yine sedye ile ambulansa taşınan Aktaş, burada yaptığı açılamada ise, gazetecilerin hasta olmanıza rağmen burayagelerek oy kullandınız. Ne söylemek istersiniz sorusuna ise; "Ben vatandaşlık görevimi yapayım da üzerimden yük atmış olurum. İnşallah memleket için hayırlı olur dedi. 




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

M, Aldemir

07 Haziran 2015 Pazar 18:31

Sevgili Ağabeyim, Önce Cenabı Allahtan sağlıklı ve sıhhatli günler dilerim. Dualarımız seninle ağabeyciğim. Allah senden razı olsun, bu zor gününde dahi görevini yaptın kardeşim, saygılarımla

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR