19 Nisan 2024 Cuma

6 YILLIK MUHTARA ŞOK!

6 YILLIK MUHTARA ŞOK!

Isparta

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 2 dönemdir muhtarlık görevini yürüten Bahçelievler Muhtarı Mehmet Süner muhtar seçilmeden önce işlediği bir suçtan dolayı İlçe Seçim Kurulu tarafından görevden alındı. Muhtarlık görevi ise İhtiyar Heyeti 1. Sırada görev yapan Mehmet Postal’a devredildi.

Bahçelievler Mahallesi muhtarlığına 2014 yılında seçilen ve 5 yıl görev süresi tamamlandıktan sonra 2019’da yeniden seçime girerek muhtarlığı ikinci kez kazanan Mehmet Süner, eski işlediği kavgaya karışma olayından dolayı ceza almış ve bu cezasını çekmişti. Ancak sabıkasını sildirmeyi ihmal eden Süner, Türkiye genelinde yapılan sabıka kaydı taramasında eski sabıkalı olarak görülünce mazbatası ipta edildi.

Yalvaç’ta yaşanan bu olayın örneklerinin başka kentlerde de bulunduğu bildirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali cingöz

28 Ocak 2020 Salı 20:15

bahçeli evler mahallesinde muhtarlığı süresince mahalle sakinlerinin tüm işlerine koşan. her gün mahallenin sorunlarını yerinde gezerek gören.ve ilgili kurumlara ileten.efendi çalışkan bir insandı.10 yıl önce karıştığı ve mağdur olduğu bir olaydan dolayı.adli ceza almış ve 2015 yılında bitmişti sanırım.ama adlı dakikasını sindirmeyi unutdugu sanırım..ama bu kadar basit olmamaması lazımdır.secilmis başarılı bir kişi yazık oldu.insallah 07 haziranda tekrarı yapılacak olan muhtarlık seçiminde aday

Sbt

27 Ocak 2020 Pazartesi 08:50

Sabıkayı sildirmek ne demek ki? Milleti enayi yerine koymaktan başka birşey olmasa gerek. Sildir seçil devam. Nerde kaldı işlenen suç? Anlam veremedim duruma.

Ali kapusuz

26 Ocak 2020 Pazar 13:23

Aynı olay şu anda Zonguldak Gökçebey bodaç köyümüzdeki var sabıkalı muhtar ceza evinden çıktı yerine 1 Ci aza bakıyor ne zamana kadar iş yapacak kapasiteye sahip değil

İyi araç kullanan

25 Ocak 2020 Cumartesi 20:13

Zaten düzgünce yapmıyordu yok elekrik şarteli ocak dönüşümü vs yapıp milleti oturturuyordu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR