24 Nisan 2024 Çarşamba

6 YIL ÖNCE KARAR ALINDI!

Kazaların sıklıkla meydana geldiği Şarkikaraağaç Çevre yolu üzerinde trafik ışıklarının olmaması, sürücüler için büyük sıkıntı ve tehlike oluşturuyor.

Isparta

Konuyla ilgili olarak kavşaktan geçen araç sürücüleri şikâyetlerini dile getirdiler.

Trafik ışığının olmamasından kaynaklanan kazaların zamanzaman can kaybına neden olsa da Eğitim-Öğretimin başladığı şu günlerde trafiğinyoğun olduğu Fazlı Aslan Petrol yanında bulunan kavşakta trafik ışığınınolmaması sebebiyle tehlike saçmaya devam ediyor.

6 YIL ÖNCE KARAR ALINDI

Şarkikaraağaç İlçe Trafik komisyonu tarafından tam 6 yıl önce karar alınmasına ve Isparta Valiliği tarafından da onaylanmasına rağmen Karayolu ağında bulunan Çevre yoluna trafik ışıkları yapılmadı.

Trafik ışıklarının maliyetinin küçük ama insan hayatı için büyük bir önem taşıdığını dile getiren araç sürücüleri, “Tedbirlerin alınması için can kaybının yaşanması mı gerekiyor? İhmalden kaynaklanan kazalara tanıkoluyoruz. Kavşaklara trafik ışığının yerleştirilmesi, maliyeti az fakat önleyeceği kazalar açısından büyük bir uygulama olur. Karşıdan karşıya geçerken sağa mı, sola mı, karşıya mı  bakacağını bilmeden geçiyorsunuz.” diyerek konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR