18 Nisan 2024 Perşembe

50 DAKİKADA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Sol tarafında tutmama, konuşamama şikayeti ile 112 tarafından Isparta Şehir Hastanesi acil servisine getirilen 64 yaşındaki Vedat Ciğerci, 50 dakikada sağlığına kavuştu

Isparta

Sol tarafında tutmama, konuşamama şikayeti ile 112 tarafından Isparta Şehir Hastanesi acil servisine getirilen 64 yaşındaki Vedat Ciğerci, Acil Tıp Uzmanı Uz. Dr. Ömer Harun Sağnıç ve Nöroloji Uzmanı Uz. Dr. Cengiz Baloğlu tarafından değerlendirildi. Neredeyse vücudunun tamamına yakın alanlarında felç geçirdiği teşhis edilen hastamıza hızla uygulanan trombolitik tedavi ile hastaneye getirildikten 50 dakika sonra tedaviye cevap verdi. Tamamına yakın felç geçiren uzuvlarında yüzde yüze yakın geri dönüş oldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

uzman görüşü, tebrik ediyorum

01 Mart 2018 Perşembe 10:58

Felci önlemiştir ifadesi kullanılmalıydı. Değerli yazar arkadaşım ifadeyi düzeltmeniz doğru olacak sanırım. Felci geri dönüş süreci bu kadar hızlı olmaz. Tedavisinde fizyoterapist olamadan yol alınamaz. Eğer ki felce maruz kalan tıkalı alan belli bir süre içinde açılmamış olsaydı ileride sorun büyürdü. Yinede büyük sorun olmadan önlemiş olmaları çok iyi birşey.

salim

28 Şubat 2018 Çarşamba 09:19

Cengiz Hocam tebrikler.

hulusi

28 Şubat 2018 Çarşamba 01:18

afyon da eşim defa kan verdi tahlil çıkmadı çağırdılar tahlili kendileri aldılar çıktı. meğer kanlar karışmış. oluyor. bunlar

Osman

27 Şubat 2018 Salı 21:09

Hastamıza geçmiş olsun allah şifa versin aynı gün acile gelmiş bir hasta olarak kan tahlili için kan verdik tahlil 4 saatte çıktı harun beyle görüştük dediler sistem hata veriyor 15 dakikaya çıkar dediler bekledik 1 saat oldu yine yok meğer kan tüplerini kaybetmişler sorumlusu kimse allaha havale ediyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR