26 Nisan 2024 Cuma

5 TL GASP ETTİ TUTUKLANDI

5 TL GASP ETTİ TUTUKLANDI

Isparta

Isparta’da bir şahsın yolda önünü keserek, zorla 5 TL’sini aldıkları iddia edilen 2 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, olay Davraz Mahallesi 3980 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yolda yürüyen E.T. isimli şahsın önünü kesen madde bağımlısı R.K. ve E.M.Y. isimli şahıslar, önce telefon isteyip kontoru bulunup, bulunmadığını sordular.

Olumsuz yanıt alan 2 şüphelinin daha sonra E.T.’den zorla 5 TL gasp ettiği ve sinkaflı hakaretlerde bulundukları öne sürüldü. Olayınardından 2 şahıs söz konusu sokaktan ayrılırken, mağdur vatandaş durumu hemenpolise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli bilgileri aldıktansonra çalışma başlattılar. Bir süre sonra failleri tespit eden, Asayiş ŞubeMüdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, R.K. ve E.M.Y.’yi yakalayarak,gözaltına aldılar. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilenşüphelilerden R.K.’nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yargıç

16 Aralık 2014 Salı 21:03

5 tl çamıcaksın kemikçi andavallara sırtını dayıcaksın ayakkabı kutularını dolduran bankayı bulacaksın yatakodana çelik kasalar para sayma makinesi kullanacaksın.Bak ozaman siyasi olur mahkum olmazsın buda sana kapak olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR