28 Mart 2024 Perşembe

5 DÖNEM BAŞKANLIK YAPTIĞI BAROYU ZİYARET ETTİ

5 DÖNEM BAŞKANLIK YAPTIĞI BAROYU ZİYARET ETTİ

Isparta

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, seçim çalışmalarına devam ediyor. Gökmenoğlu, 5 dönem başkanlığını yaptığı Isparta Barosu’na ziyarette bulundu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Gökmenoğlu, şu ifadelere yer verdi; “Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum, 5 dönem Baro Başkanı olarak hizmet verdiğim Isparta Baro Başkanlığını yaptığımız ziyarette değerli Baro Yönetim Kurulunu ziyaret ettim.

Ziyaret esnasında şuan Baro Başkan Vekili olarak görev yapan Av. Ünsal Çankaya - Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Arzu Elma Benli, Av. Fatih Semiz ve Isparta Barosu çalışanları ile güzel bir vakit geçirdik. Baro Başkanlığından ayrılmam ile birlikte boşalan Baro Başkanlığı için 19/01/2019 tarihinde yapılacak seçimde aday olan Av. Ünsal Çankaya' ya başarı dileklerimizi ilettik. Demokrasinin ve Adaletin yerine getirilmesinde büyük emeği bulunan, savunma hakkını yerine getiren Değerli Meslektaşlarıma Baro Başkanlığı Seçiminin hayırlı olmasını dilerim.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

03 Ocak 2019 Perşembe 08:36

koltuğu mu özledin geçti artık

vatandaş

02 Ocak 2019 Çarşamba 20:29

Çok da önemli değilsin beee devlet adıyla yazan muhterem. suyunda senin olsun oyunda senin olsun gölge etme yeter.

DEVLET

02 Ocak 2019 Çarşamba 13:33

BEN AVUKATLARI HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÇ sevmem istisna 1000 de 1 ancak,siz siz olun hukuku öğrenin. ğörev yaptığım kurumda ğördüklerime dayanarak söylüyorum. 1 damla su dahi vermedim vermek istemem. insan olanları tenzih ediyorum.kuruma sayğılı olanları tenzih ediyorum.kimliğime kurumun kuralarına saygılı olanları tenzih ediyorum.

Zulkadreyn

02 Ocak 2019 Çarşamba 12:53

Gökmen kendi kendini imha eden bir bomba. Bırak bu baro avukat cüppe olaylarını. Şehrin vatandaşı ve yöneticisi olmaya odaklan.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR