26 Nisan 2024 Cuma

5 Ayda Tamamlanacak

IYAŞ, 5 milyon TL'lik yatırımla Isparta Oteli’ni 5 ayda ticaret merkezi+otel konseptini tamamlayarak, hizmete açacak. Ticari alanlar uluslararası mağaza, otel de tanınmış şehir otel zincirlerine kiralanacak.

Isparta

Büyük Isparta Oteli kiralama sözleşmesinin bayram öncesindeIYAŞ A.Ş ile imzalanması herkesi memnun etti. 2 yıldır atıl kalan Büyük IspartaOteli'nin Ispartalı bir yatırımcı şirket tarafından kiralanması hem BelediyeBaşkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı hem şehir eşrafını hem de çevredeki esnaflarımemnun etti. IYAŞ da şehrin göbeğinde prestij bir projeye imza atmanın gururunuyaşayacak.

 

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Büyük IspartaOteli'nin atıl kalmasına gönüllerinin razı olmadığını söyledi. Isparta'ya hakettiği hizmet kalitesini sunmak istediklerini belirten Şenol, "sayınbelediye başkanımız Büyük Isparta Oteli'ni kiralamak için elinden geleniyapıyor. Birçok kez ihaleye çıkardı. Yatırımcılar için cazibe oluştursun diyeticaret merkezi+otel konseptini geliştirdi. Ancak bu ihalelere katılanolmayınca sayın başkanımız üzülüyordu. Şehir üzülüyordu, çevre esnafıüzülüyordu. Bu duruma gönlümüz razı olmadı. Taşın altına elimizi koyduk.Allah'ın izniyle Büyük Isparta Oteli'ne yakışır bir projeyi hayatageçireceğiz" dedi.

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şenol, otelinbodrum+zemin+1.katının ticaret merkezi, üst bölümün ise otel olarakdeğerlendirileceğini söyledi. Isparta'ya tanınmış bir şehir oteli markasınıkazandırmayı amaçladıklarını anlatan Şenol, ticaret merkezindeki mağazalara dauluslararası markaları getireceklerini söyledi. Şenol, 5 milyon TL'lik yatırımı5 ayda tamamlayacaklarının sözünü verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

otelci

09 Ekim 2014 Perşembe 20:51

sayın Bahattin bey oranın toplam baba masrafı 2.500.000 tl çok abartmışsınız küçük atın lütfen..

hukuk

09 Ekim 2014 Perşembe 19:27

eski şirket dava ve şuç duyurusunda bulundu çünkü belediye oteli yagmaladı sayım deyıp usulsüz sayım yapmıslar adamın tum malzemeleri hala içerde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR