02 Mayıs 2024 Perşembe

45 YILIK SU ŞEBEKESİ DEĞİŞİYOR….

VATANDAŞTAN BİLGİÇ VE ZADEOĞLU’YA TEŞKKÜR

Isparta

Vatandaş Milletvekili Bilgiç’e ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut ZADEOĞLU’YA Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Aydemir’e Teşekkür Etti.

Şarkikaraağaç’a bağlı Belceğiz köyünde vatandaşlar sosyal medya aracıyla AK parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut ZADEOĞLUYA teşekkür etti. 

Belceğiz köyünde 45 yılık içime su şebekesi yenilenme çalışmaları başlayınca vatandaşlar “Bu hizmetlerin sizlere geldiği için çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun köyümüze hayırlı olsun” diyerek sosyal medyadan teşekkür etti.  

Belceğiz Köyü halkı tarafından sosyal medyada paylaşılan teşekkür mesajında; “İçme suyu şebekesi çalışması başladı. Gurbetçi hemşerilerimiz evlerinin içme suyu ve saatlerinin dışarı alınması için köyde ki yakınları ile irtibata geçsin...45 yıllık su şebekesi değişecektir. Hayırlı olsun sağlıklı ve temiz bir Belceğiz olacak ve yeniden köy kuracağız dedik... Bize bu sözü yerine gelmesine sebep olan milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e, Mahmut Zadeoğlu’na, Bayram Aydemir’e, Selçuk Gökmen’e, Hüseyin Yıldırım’a, Galip Akyol’a,Mehmet Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yezitler

27 Ekim 2015 Salı 15:56

Bakıyorum yorumlar yolsuzluk deşifresi diye yutmuşsun takoz 32 yalakalık ayyuka vurmuş. Millet öğrendi sen yayınlama 500 katrilyon dile kolay bomba 32. Afiyet olsun ettiniz halt.

ispartali

27 Ekim 2015 Salı 12:58

Ak parti varsa hizmet var ak parti giderse zam zulum iskence yoksulluk yolsuzluk ülkeyi cökertirler istikrar ve güven icin ak parti

yezitler

27 Ekim 2015 Salı 22:09

oğlum senin sakat raporun 46 lık tan %90 mı. nesliğin sonu koruma altındamısın. Müdürün haberi varmı H. bahçesinden ayrıldığından. Fikir yok dolap beygiri gibi hep daire çiziyorsun. Bana sizin Amad varya onu anımsatıyorsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR