24 Mayıs 2024 Cuma

Isparta'da masaj salonlarına sıkı denetim

Isparta'da bulunan masaj salonlarına yönelik sıkı denetimler devam ediyor.

Isparta

Yetkililer, usule aykırı işletmecilere karşı kararlı bir tutum sergileyerek, halkın sağlığını riske atacak her türlü faaliyete izin vermemeye kararlılar.

Son denetimlerde, sağlık ve hijyen standartlarına uymayan, ruhsat ve izin eksikliği bulunan masaj salonları tespit edildi.

Bu işletmeler, yetkililer tarafından ağır cezalara çarptırıldı ve faaliyetleri geçici veya kalıcı olarak durduruldu.

Yetkililer, vatandaşların sağlığını ve güvenliğini korumak adına denetimlerin süreceğini ve usule uygun şekilde faaliyet göstermeyen işletmelerin hukuki yaptırımlarla karşılaşacağını belirtiyorlar.

Isparta'daki masaj salonlarına yönelik sıkı denetimlerin devam edeceği ve halkın sağlığını korumak için gerekli tüm önlemlerin alınacağı vurgulanıyor.

Isparta'daki masaj salonlarına yapılan sıkı denetimlerin önemini ve usule aykırı işletmeciler cezalar ve yaptırımlar uygulanacak

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fatihli delikanlı

13 Mayıs 2024 Pazartesi 12:41

Hiç asöylenildiği gibi değil. Haftada 2 kere giderim. Hanımefendiler oldukça yardımcı oluyor mutlu mesut ayrılıyoruz. Bi keyfimiz var onu da elimizden almayın. Fiyatları dışarıya göre ****et uygun umarım zam gelmez. Bi sıkıntısı olan beni bulsun fatih'te oturuyorum

malik sarı

13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:41

ellemeyin hepsi hastalık kapar condom kullanınca olmaz sanarlar cahil cühela toplum ne yapıyorsa yapsın ellemeyin. masaj salonu isleten hic normal bir insan olabilir mi zaten baska sektor yokmus gibi acayip sacma bi is

deli dumrul

13 Mayıs 2024 Pazartesi 09:03

ne ağır denetimi ya güldürmeyin milleti, para kazanılıyor yani serbest piyasa ekonomisi diye diye üstü kapalı **** bildiğin iğrenç....

zeroş

12 Mayıs 2024 Pazar 22:55

ıspartada gereğinden fazla var bu salonlardan dikkat edilmeli

Eskilerden

12 Mayıs 2024 Pazar 20:48

Mutlu sonla biten yerlerin, çok çok iyi incelenmesi hatta o teklifle müşteri gibi davranilarak, basılması, denetlenmesi gerekir... Güya baştan girerken, onlar söylüyormuş, bizde o işler, bu işler, mutlu son falan yok,bilginiz olsun diyorlarmiş...Sonra içerde ... Ahhh para Ahhh...sen nelere kadîrsinnn.. Şeytan a papucu ters giydirirsin.

Tayyipcan

12 Mayıs 2024 Pazar 17:55

Ensar vakfida kapatılsın

Atila

12 Mayıs 2024 Pazar 17:04

Birde bu masaj yapan bayanlar bı zahmet içerde otursunlar . Yarı çıplak dışarda oturuyorlardı

Pia

12 Mayıs 2024 Pazar 16:52

Bi masaj keyfimiz vardı..

Pislik yuvalarını kapatın

12 Mayıs 2024 Pazar 15:26

Masaj salonu dedikleri,fuhuş salonu.Alkollü mekanlarla,bu masaj salonlarının şehirin göbeğinden ,şehir dışına çıkartılması gerek. Gençliğimizi mahvediyorlar.

Serdar ç

12 Mayıs 2024 Pazar 13:23

Gisin katil yakalayın uyusturucu üretenleri yakalayın mafyayı yakalayın terörist yakalayın bunlar bitiii deilmi ülkede

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR