25 Nisan 2024 Perşembe

44 Mahalle Muhtarından Ortak Açıklama

Isparta’nın 44 mahalle muhtarı bir araya geldi, göreve seçildiği günden itibaren mahallelerinin tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Isparta

Ziyarette muhtarlar, Belediye Başkanı Başdeğirmen’e destek mesajları verdi. Muhtarlar “Makam sevdalısı bir başkan değil, hizmet sevdalısı bir başkanla çalıştığımız için gurur duyuyoruz” dediler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve geldiğinde yapacakları tüm hizmetlerde muhtarlarla işbirliği içerisinde olacağını söylediğini ve bunun da sözde kalmadığını belirten Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, belediye üzerinden yapılan eleştirilere tepki göstererek “Belediyemiz doğru işler yapıyor, başkanımızda dertlere derman oluyor” dedi. Büyükleblebi, “Göreve geldiğinizde ilk toplantımızı bu mecliste yapmıştık. O gün ‘biz birlikteyiz, çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz, muhtarlarımızla istişare içinde yürüteceğiz’ demiştiniz. O günden bu güne o söz lafta kalmadı, icraata döndü. Bunun icraata dönmesi bizimde daha çok çalışmamıza, mahalle sakinlerimizin, sokaklarımızın sorunlarının giderilmesinde daha çok imkân sağladı. Son günlerde özellikle sosyal medyada bazı mecralarda belediyemizle de ilgili ‘belediyemiz ne iş yapıyor’ gibi ithamlarda bulunuluyor. Bununla ilgili de geldik. Nasıl bir vatandaşımız bize ‘Allah razı olsun muhtarım’ dediğinde o bize güç, çalışma şevki veriyorsa bizde muhtarlar olarak mahalle sakinlerimizin adına size şevk vermek için, yapılan hizmetlerin doğru olduğunu, mahallelerimize yapılan yatırımların mahalle sakinlerimizin derdine derman olduğunu sizlere aktarıp doğru işler yapıldığını bildirmek için geldik. Sizin ilk günden beri ilk öncelik olarak yapmış olduğunuz çizgi önce vatandaşın sorunu, çilesinin bitmesiyle alakalı bir önceliğiniz var” dedi.

Başkan Başdeğirmen’den eleştirilere kulak asmamasını isteyen Büyükleblebi “Ve muhtarlar olarak ‘doğru yapıyorsunuz başkanım, bizlerle irtibat halindesiniz ve dertlere derman oluyorsunuz. Bununla ilgili olarak da çok çok teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Bugüne kadar ilk defa belediyeden bu kadar hizmet aldıklarını belirten mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Başdeğirmen’e tam destek vererek, “Başkanımızı engellemeyin hizmet etmeye devam etsin. Biz 44 mahalle muhtarı olarak kenetlendik, sonuna kadar başkanımızın yanındayız” diye konuştular.

Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, üç dönemdir muhtarlık yaptığını ve bugüne kadar ilk defa Başdeğirmen döneminde çok güzel hizmetler aldıklarını söyledi. Yiğit, “Sizin arkanızdan ‘hizmet yapmıyor, çalışmıyor’  diye konuşulanları da duyuyoruz, konuşanları kınıyorum. ‘Ağzı olan konuşur’ diyorum. Bu fesatlık, kıskançlık, koronavirüsten beter bir hastalık. Diyorum ki bunlar hasta insanlar. Buradan, sizin arkanızdan Isparta Belediyesi çalışmıyor diyen insanları kınıyorum. Meyve veren ağaç taşlanır. Siz doğru yoldasınız. Aldırmadan yolunuza devam edin, Allah yolunuzu açık etsin. Çalışmalarınıza aynı hızla devam edin. Kimsenin konuşmasına bizde aldırmayacağız, sizde aldırmayın. Allah güç kuvvet versin. Biz burada bir parti seçmiyoruz, hiçbir siyasi parti üyesi de değiliz. Muhtarın tarafı olmaz, biz çalışandan, hizmet verenden yanayız” ifadelerinde bulundu.

Pazartesi günkü kar yağışını hatırlatan Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Ayyıldız da, “Kar yağdı, bir defa ‘bizim sokak temizlenmedi’ diye telefonum çalmadı. Önceki yıllardaki mesajlar da duruyor, ‘gelmediler, gitmediler’ diye. Kimseyi kötülemiyorum ancak doğruları da söylemek istiyorum” diyerek, karla mücadeleden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Gülcü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eroğlu da, Başkan Başdeğirmen’i ve ekibini tebrik etti. Eroğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirlerini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin takdirlerini aldığınız için özellikle Isparta’m adına çok mutluyum, sevinçliyim. Asla Cumhurbaşkanımızın dediği yoldan sapmamak için çalışmalarınız gece-gündüz devam ediyor. Biz çok mutluyuz. Bugüne kadar ağzınızdan muhalefet partililere en ufak bir sözünüzü duymadım.  Isparta halkı adına burandan diyorum ki, ‘Lütfen engel olmayın, yıpratmaya kalkmayın. Biz Isparta için varız. 44 mahalle muhtarı kenetlenmiştir, Şükrü Başdeğirmen’in arkasındadır ve sonuna kadar da arkasında olacaktır. Biz çalışmalarınızdan son derece memnunuz. Şükrü Başdeğirmen’i rahat bırakın. Mahalle muhtarları olarak çalışmaların neler olduğunu biz biliyoruz. Adam karşıdan üflüyor, bilmediği konu hakkında konuşma yapıyor ki, insanı ister istemez geriyor. Ben bir mahalle muhtarı olarak geriliyorum, niye, kardeşim bilmiyorsun, bilmediğin konu hakkında fetva verme. Dedikodularla iş yapılmaz. Siyaset yapmıyoruz, çalışma var çalışma. Bunu artık lütfen görün, bu kadar riyakarlığı, nankörlüğü kabul etmem mümkün değil. Vatandaş isterse sizi getirir koyar ama seçilen insana da sonuna kadar da saygılı olmak lazım. 2 senedir Şükrü Başdeğirmen ile beraberiz hiçbir sorunumuz yok. Gece-gündüz çalışılıyor, rahat bırakın belediyeyi. Şikâyetle cadde otoparkları iptal edildi, trafik keşmekeş. Bunu yapanları da şiddetle kınıyorum. Gidin bir trafiğe bakın. Caddeler araba doldu kaldı. İstediğiniz nedir. Rahat bırakın da Isparta’ya hizmet edelim, Isparta’da kalkınsın. Bugün Türkiye’nin takdirini kazanmış bir belediye başkanı, Cumhurbaşkanımızdan, genel başkan yardımcısından takdir almışsa, örnek gösterilmişse Isparta’nın bununla gurur duyması lazım.  Çirkin ithamlara girmeyin, yıpratamazsınız” görüşlerinde bulundu.

Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Başpınar da, “Belediyemizin çalışmalarında eksiklikleri var diyorlarsa diyen insanlar, biz 44 mahalle muhtarı olarak gelsinler bize sokak sokak nasıl iş yapıldığınız gösteririz” dedi.

 

Isparta’da hizmet eden insanların sevilmediğini belirten Mehmet Tönge Mahalle Muhtarı Osman Kınay da, “Kendinizi üzmeyiniz. Aynı şekilde hizmet etmeye devam edin” ifadelerinde bulundu.

Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal da, yapılan semt sahaları ihaleleri, park çalışmalarının çok değerli olduğunu söylerken, “Bu dokunuşlar çok önemli” derken, önceki dönemlerde belediye-muhtar ilişkilerinin kopukluğundan bahsederken, belediyeden yeterli hizmeti alamadığını belirterek, bu dönemde mahallelerinin yatırım anlamında ciddi çalışmalar gerçekleştirildiğini aktardı.  Gürdal, “Geçtiğimiz dönem mahalleme fen işlerinden bir yıl hizmet gelmedi. Sizin yaptığınız çalışmalardan mahallelerimiz, bizler memnunuz. Bu birlik beraberliğimiz daim olur” şeklinde konuştu.

Mahallelerindeki Öküzbattı Mesirelik alanının bitmek üzere olduğunu söyleyen Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay da, “Çok güzel bir mesirelik alana kavuşuyoruz, stadımızın yapımı da yakın bir zamanda başlayacak. Kirazlıdere Mesirelik alanı için de Isparta adına sizlere teşekkür ederim. Bu ne kadar doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Mahallelerine yapılacak kapalı pazaryeri için teşekkür eden Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek ise, “Bu bizim için bir hayal, bir rüyaydı. ‘muhtarımızın vermiş olduğu sözler benim sözüm’ demiştiniz, bunları tek tek yerine getiriyorsunuz. Sizlere teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Kepeci Mahallesi Muhtarı Raşit Gülören de, “Muhtar arkadaşlarımızdan hiç ‘şunu yapamadık, bunu yapamadık’ diyene rastlamadım. Hizmetler geliyor. 7. dönem muhtarlığım, bu süreçte ben ne başkanlar, ne valiler gördüm. Muhtarlara küsen tavır koyan başkanları da gördüm. Şimdi bakıyorum, sizin yaptığınız hizmetleri çekemedikleri için taşlıyorlar. Siz yolunuza devam edin. Biz muhtarlar olarak her zaman sizin yanınızdayız. Yaptıklarınızı takdir ediyoruz, vatandaşlarda takdir ediyor. Bazı yapmış olduğunuz hizmetleri biz muhtar olduğumuz halde duymadık ama arkadaşlar söyleyince duymadığımız ne çok işlerin yapıldığını gördük. Allah razı olsun, çalışmalarınızdan memnunuz” dedi.

Meyve veren ağacın herkes tarafından taşlandığını dile getiren Batıkent Mahallesi Muhtarı Ahmet Çığrı ise, “Bunlar denecek. Yolumuza devam edeceğiz. Yanınızdayız” ifadelerinde bulundu.

Muhtarların ziyaretinden ve destek mesajlarından dolayı teşekkürlerini ileten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Birçok muhtar arkadaşımız ‘meyve veren ağaç taşlanır’ dedi. Tabi bunu duyunca kabulleniyoruz. Ya biz hizmet ediyoruz ki, bizi taşlasınlar. Atalarımız bunu güzel söylemiş. Bu ‘hizmet eden her zaman eleştiriye maruz kalır’ demektir. Ancak bunu söyleyen atamız, bugünkü şartlarla bunun böyle yapılacağını düşünmemiştir. Bu sözün ilk çıktığı zamanlarla bugünkü arasında fark olduğunu bilmemiz lazım. Bugün hangi meyveyi taşlayarak düşürüyorsunuz. Elmayı, kirazı taşlayarak mı düşürüyorsunuz. Burada şuna dikkat etmemiz lazım. Taşlarken dikkatli olarak yapmak lazım. Yani insanları rencide edici, ağır sözlerle, iftiralarla, ailesine, eşine dostuna, memleketine zarar verecek şekilde yapılan her türlü çalışma meyveye atılan taş değildir. Bu çok yanlış bir şeydir. Bu şekilde hizmet eden arkadaşlarımıza, bizlere yapılan bu tür lafların Allah katında ne kadar günah olduğunu ve bunun hesabının da bu hayatın içerisinde veremiyorsa ahirette çok daha ağır şekilde vereceğini bilmelerini istiyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yangın var

21 Şubat 2021 Pazar 22:52

bundan bi 25 yıl önce daha mutluyduk ısparta tertemizdi esnaf siyaseti degil insana deger verirdi fetöcü tarikatçı vs yoktu güzelim ısparta belediye bşk.larının keyfine kaldı bu hale geldi en basiti belediyenin önündeki o güzelim nostoljik ördekli park noldu şimdi toz toprak yok yeraltı otoparkı vs her yeri yıkıp ıspartayı başkalaştırmayı marifet saydılar muhtarlar ne iş yapıyrsunuzda 2500 maaş alıyorsunuz o mühürü nufus bassın oturduğun yerdsen maaş al ohh ya

Pitbul sami

21 Şubat 2021 Pazar 22:17

Davraz Mahallesi muhtarı oturuyor öyle yaptığı bir şey yok Bi ara su kesildi mahallede aradık ilgilencem dedi Bi daha ne sorunu çözdü ne de aradı

Mahalleli

21 Şubat 2021 Pazar 18:00

Bizim karaağaç mah muhtarının maşallahı var çok yoruluyor bir düğün salonu bir berber dükkanı senin de işin zor muhtarım

Mühendis

21 Şubat 2021 Pazar 17:31

Muhtarların hiç birisi sormuyor başkana;yağmur ve kar yağınca musluklardan kirli su aktığını,alt yapının rezil olduğunu,içme suyu borularının dukdil boru olarak değişmrsi gerektiğini,k****izasyon borularının yetersiz olduğunu,yağmur suyunu çeken logarların temizlenmediğini..,üzülerek yazıyorum.Isparta’mıza yazık oluyor.Nerde kapalı mahalle pazar yerleri..?Makyaj,makyaj hep.

derin mevzu.

21 Şubat 2021 Pazar 16:41

Başkan bu muhtarların bazılarına fazla güvenmeyin ,bu gün sizi övenler yarın Belediye de yönetim değişince sizi yerin dibine sokacak şekilde eleştirecek karakterde olanlar var. Seçim zamanı önceki başkanı yere göğe sığdıramayıpta seçimden sonra birden sizinle akraba olduğunu söyleyen bile var.

Ispartalı 32

21 Şubat 2021 Pazar 14:28

Pirimehmet mahallesi muhtarı yağmur yağdımı özkanlardaki valide caminin orayı b.. ****ürüyor millet yolda balık avlıyor benim bu muhalleye hiç faydam varmı diye hiç düşündünmü?

Mahalleden Ayşe

21 Şubat 2021 Pazar 12:55

Anadolu mahallesi muhtarı berberde hiç iş yapmıyor. Bence ek iş yapmayanlar olacak muhtar. Kendi işlerinden mahalleyle işgilenmiyorlar. Hem muhtar maaşı hem ek iş gel keyfim gel

32isparta esnaf

21 Şubat 2021 Pazar 12:13

Sosyal mesafe yok bunlara sağlıklı bakanlığı görsün esnaf kapalı

bulmaca piar

21 Şubat 2021 Pazar 00:19

piar ıyaşçı leblebici değirmenci parlatma ooof çok karmaşık ve derin bir bulmaca çözene bravo

ismail

21 Şubat 2021 Pazar 00:11

nikah memuruyla baskını sorsaydınız şükrü beye :))

Vatandaş

20 Şubat 2021 Cumartesi 22:35

Şu vatan mah. Muhtarı nı hiç mahallede göremiyoruz adam belediyede çalışıyormuş zaten sanki vatandaş eşine oy verdi bu kadar yoğun çalışıyorsan neden muhtar oldun git belediyede çalış bu gibi kaç mahalle var tabi ispartada bu kadar şakşakcı olması normal yani

Gözlemci

20 Şubat 2021 Cumartesi 18:35

Muhtarlığı bir tane işsiz vatandaş yapsada evine çoruma çocuğuna ekmek ****ürse yaa. . Bunların hepsininde ikinci işi. 5. . 6. Btanesibzaten belediyeci. Yazık

Dolapçı

20 Şubat 2021 Cumartesi 18:31

Ya gökhan muhtar seni de biliyor herkez yarın iyi parti gelsin senden daha iyi iyi partili olmaz hep menfeat hep menfeat

Yahu kafaları basmıyor ne dersen de

20 Şubat 2021 Cumartesi 18:16

Ispartalılar kendileri hakkındaki gerçeği söyleyenlere tepki göstermekle gerçek değişmiyor asıl tepki göstererek bunu ispatlıyorlar halbuki dürüst insan burda yaşayan gurberçi asker memur öğrenci bizim için neden böyle olumsuz düşünüyor diye sorgular araştırır ama nerde nato kafa nato mermer kafaları farklı çalış(mı)ıyor yazik guzelim memleketi hakketmiyorlar

Vatandas

20 Şubat 2021 Cumartesi 18:10

Koy muhtarlarının bır yetkısı yokkı Mahalle muhtarları gostermelık bedavadan maas almaktadırlar beledıye yapmadıktan sonra mahalle muhtarı ne yapabılırkı bos laf bunlar cahıl ınsanları kandıra bılırsınız ama bızlerı asla kandıramassınız koylerde muhtarlar parasızlıktan dolayı hızmet veremıyorlar eskıden koylerde muhtarın yardımcısı Koy Bekcısı olurdu parasızlıktan bekcı bıle yok

gülcü

20 Şubat 2021 Cumartesi 17:14

ARKADAŞLAR BAŞKAN NEYİ YALANLADI ANLAYAN VAR MI ?

Hizmeti halk takdir eder

20 Şubat 2021 Cumartesi 16:59

Tamam muhtarlarda eskileri neden karıştırıyorsunuz. Yeniyi överken iş verdi diye yamanmayın. Balamanın yaptıgını Aybatılının yaptıgını riskleri bilmezsiniz siz.Muhtarlık SEÇİM KALDIRILSIN. Devlet Aynı ilden 44 atama yapsın diyenleri Görelim. Başkan bunlara Güvenme Hiç biri Sana çalışmadı. Kendisine oy topladılar

Kenan

20 Şubat 2021 Cumartesi 16:53

Bakalım. İşlet muhtarlardan memnun mu?

Karagaç

20 Şubat 2021 Cumartesi 14:15

Karagaç mah muhtarı düne kadar ziya diyordun dügün salonu aldın şimdi ne oldu hanım işe büyük başkan şükrü seni gidi menfaatçi seni yazık bunlara mahalle pisilden kırılıyo

Hodri meydan

20 Şubat 2021 Cumartesi 13:22

ISPARTA,lının dönek kaypak yalaka siyasi zihniyetinin ispatıdır muhatarı başkanı hatta seçmeni tarih boyunca hep bunu yapti sorsan dürüstlük ve namus abideleri ama gücü eli de tutanı yalayıp yikamaktan dilleri elleri nasır tuttu dışarıdan gelen bir vatandaşın ıspartayı anlaması birgün bile sürmüyor Yanlız sözüm samimi dindar ve TÜRK,lüğünü bilen ıspartalılara değildir ama büyük çoğunluğu dönek ve nankördür inkar edenle çıkalım sokağa s****ım tapası sıkan varsa gelsin hodri meydan

Alper

20 Şubat 2021 Cumartesi 12:55

Bayram değil seyran değil enişte beni niye öptü

Vatandas

20 Şubat 2021 Cumartesi 11:47

Secimin ayak sesleri.Akapa her turlu enstrimani kullanarak dusen oylarini yukseltmeye calisiyor.Ana konu budur.Selamlar.

Yagcilar

20 Şubat 2021 Cumartesi 11:22

Yazık lsparta ma yalakalik diz boyu utanın muhtarların hepsi menfaatci mahalke için değil sadece kendi menfaatleri için çalışıyorlar bu muhtarlar ne iş yapıyor acaba

Seçim zamanına tükürük biriktiriyom

20 Şubat 2021 Cumartesi 10:11

KEPECİ MAH.muhtarı RAŞİT sakın oy istemeye gelme yıllardır her baskana yalakalık yaptınız yahu mehmetçik gazinosu sokağına 7 dönemdir ne sana nede yağcılık yaptığınız başkanlarınıza ne bir çöp arabası nede yarım bir çöp bidonu getirtemediniz sizin yapacağınız sade yalakalıkmı be ha ŞÜKRÜ BAŞKANda hep not alın diyor not atılıyor ha bizzat kendisine defalarca dedim inkar ederse en ağır hakaretimi hakkediyor demektir

Seçimde görüşürüz

20 Şubat 2021 Cumartesi 10:04

Yapıcı önerilere kör sağırsınız şehrin göbeğinde mehmetçik gazinosunun olduğu sokağa bir çöp arabasını bırakın yarım çöp bidonunu 20 yıldır koyduramadık her karşılaşmada başkan not alın diyor o kadar şükrü başkan inkar edemez bizzat kendisine defalarca dedik yazıklar olsun muhtarlar yada partiden sakın seçim zamanı kapıma gelmesin tükürük biriktiriyom

Muhtar

20 Şubat 2021 Cumartesi 10:04

Karaağaç mahallesi muhtarı vallaha bravo sen hiç çıkıp mahalleyı dolaştınmı kar temizlendi diyorsun kar yagalı bor hafta oldu hala sokaklarda kar var sen hangı mahallenın muhtarısın yapma bukadarda hızlı dönüş yapma

FAKİR HALK

20 Şubat 2021 Cumartesi 10:00

MUHTARLARI CİDDİYE ALMAYIN..)=))

Seçimde görüşürüz taklacılar

20 Şubat 2021 Cumartesi 09:58

Yahu ne BALABAN,a ne GÜNAYDINA,nede şimdiki değirmenciye şehrin göbeğinde mehmetçik gazinosunun dibinde askeri amirlerin kafasina göre degiştirdiği çöp arabası yüzünden bir çöp arabası yada bidonu getirtemedim başkanlar not alın diyor o kadar hele değirmenci 9 defa not aldırdı yazıklar olsun alayınızada..

BirGün Gazetesi

20 Şubat 2021 Cumartesi 09:35

AKP’li Isparta Belediyesi, milyonlarca liralık promosyon ürün alımı için harekete geçti. Kentte onlarca esnaf kepenk kapatırken belediye, 30 adet Cumhurbaşkanı posterini de kapsayan promosyon ürünleri için tam 2,7 milyon TL’lik sözleşmeye imza attı. ( Bitirene kadar yiyin tamam mı? Sanki para varmış gibi. Biz bittik siz bitmediniz be.)

BirGün Gazetesi

20 Şubat 2021 Cumartesi 09:33

AKP’li Isparta Belediyesi, milyonlarca liralık promosyon ürün alımı için harekete geçti. Kentte onlarca esnaf kepenk kapatırken belediye, 30 adet Cumhurbaşkanı posterini de kapsayan promosyon ürünleri için tam 2,7 milyon TL’lik sözleşmeye imza attı. (Bitirene kadar yiyin tamam mı? Sanki para varmış gibi. Biz bittik siz bitmediniz.)

Ali ak

20 Şubat 2021 Cumartesi 09:11

Kepazeliğin fotoğrafı bu ortam da virüs bulaş riski yok mu? Gariban esnafın ekmeğiyle oyna 45-50 kişi kapalı alanda bir araya gelsin adalet yok kepazelik rezillik adetletsizlik var...

Hoca

20 Şubat 2021 Cumartesi 08:57

Muhtarlık sistemi kaldırılsın ne işe yariyirlar ki. e Devlet varken boşa maaş alıyor bunlar

Evlendirme memuru

20 Şubat 2021 Cumartesi 08:31

"Kol kırılır yen içinde kalır" atasözüdür. Neden muhtarlar apar topar toplandıklarının cevabı burada saklıdır.

MUHTARLAR işi Kapmış işsiz Kalmazlar

20 Şubat 2021 Cumartesi 05:59

Ne yani Bu konuşan muhtarların hep yakınlarımı Belediyeye işe alındı. Ozaman Hepiniz konuşun. 44 muhtar dahil Belediye doldurulsun. Demişler Zaten Muhtarlar seçimde Hepsi Birden Şükrü Başdegirmene Oy verin diye Çalışmışlar gözüken..Başkan Hepsini Akpartili etmis bunların.Sandık Başlarinda kim vardı.Mah Temsilcisi ve sandıga bunları yazın gari.Sizi mahalleli tarif etsin iyi tanıyorlar.Devlet muhtarlıgı secimini kaldırsın üniversiteli 44 issizi muhtar yapsın. Çok güzel Olur.

vatandaş

20 Şubat 2021 Cumartesi 02:15

kar yağdığında belediyenin kulağını gözünü kapatıp yattığını , bu karedeki bütün muhtarlarında belediyeye yorgan olup iş yapamadıklarını gördükten sonra ne başkana ne muhtara bakarım , oyumda gönlümde emekten emekçiden yana halktan yana halktan . toplanın muhtarlar bi sokakları gezin bırakın kişileri veya şahısları . halkı görün geldiğiniz yeri görün nankörlük etmeyin yalakalık ederken

Veysel

20 Şubat 2021 Cumartesi 01:51

Isparta!nın seçmeni dönektir zübüktür.Bu şiiri yıllar önce Yusuf Ziyaya okumuşlardı,aynı şiiri şimdi Şükrüye okuyorlar.Beş yıl önceki yazılan ve okunan konuşmayı geçen hafta prontörden okuyanları da gördü bu millet.

Abuzer kadayıf

20 Şubat 2021 Cumartesi 01:40

Şeyh uçmaz mürit uçurur. Muhtarlar her dönem Başkanları uçururlar. Kimisi eşini kimisi oğlu kızı gelinin işe sokar veya nemalanırlar. Eeeee bu millet iyi diye bir insanı 20. 30 sene seçer durursa işte böyle olur. Kel başa şimşir tarak. Anlayana.

Akkent

20 Şubat 2021 Cumartesi 01:26

Akkent mah yollara bı bakın parke taşları çökmüş arabaların rotu kırılacak muhtar da görmüyor sorsan hizmet ediyor

Istiklal mah

20 Şubat 2021 Cumartesi 00:43

Istiklal mahallesi muhtarı nerelerde acaba mahalleye bırakın hizmeti mahallede bir kez bile yüzünü görmedik diğer muhtarları kutluyorum mahalleleri için çaba gösteriyorlar istiklalin kaderi bu galiba hizmet sifir

Muhtarlık zor iş

20 Şubat 2021 Cumartesi 00:36

Hızırbey mahalle muhtarı çocuğunu işe sokunca belediyeye maşallah daire müdüründen daha belediyeci tavırda. E napsın, konuşmasa kapıyı gösterebilirler heran

Yağcııı

20 Şubat 2021 Cumartesi 00:24

Şu karaağaç muhtarı dikkatimi çekti Sayın y.Ziya Günaydın içinde göklere çıkaran sözler söylerdi.bunun huyu böyle galiba.Mesleği sanayide yağcılıkmı bilen varsa bi yazıversin bir zahmet.

Çaltılı

20 Şubat 2021 Cumartesi 00:22

"Şıh uçmaz müritler uçurur"

kamil

19 Şubat 2021 Cuma 23:53

sorun söylemeyen muhtar iyi muhtar geçen hafta iskender mah. temizlenmedi çöpler duvar kenarlarına süpürüldü 2016 sokak göl oluyor muhtar ilgisiz

İşine bak muhtar

19 Şubat 2021 Cuma 23:49

Vatandaş şikayetçi ise haklıdır. Muhtarın vatandaşı yalanlaması haddi değildir. Başkana yıkama yağlama çekmesi görevi hiç değildir. Muhtar dediğin dik durur işini yapar.

Doğrucu Mehmet

19 Şubat 2021 Cuma 23:30

Akepeye hiç oy vermemiştim ama bundan sonra da siddin senede vermem 3 cm kar yağdı yollarda kaldırımlarda yürüyemedik. Çöp konteynerlerini söylemiyom bile. Hele ara sokaklarda ki pislikler deme gitsin çevre bakımı sokak cadde bakımı sıfır neyse saymakla birmezzz

Muhtar

19 Şubat 2021 Cuma 23:12

Fotoğraf hiç canı gönülden değil..her dönem başkanlara düzenli tebrik eden isimlerde var ..onlar ne kadar ciddiye alınır..günaydın dönemi hizmetlerini Ispartalı zor bulur..

Vatandaş

19 Şubat 2021 Cuma 23:01

Muhtarın kayığına binen tez iner taklaya devam

Vatandaş

19 Şubat 2021 Cuma 22:59

Karaağaç muhtarı kar hafta sonu yağdı sokağa çıkma yasağı vardı hatırladınmı he sokaklarda temizleme caddede oldu sokaklara baksaydın keşke

Şirinler

19 Şubat 2021 Cuma 22:50

Muhtarlık müessesesi sayenizde ayaklar altında.şirinlik yapacağım derken nerdeyse iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorsunuz.kardeşim siyaset şirinliğini bırakın da hizmet edin.muhtarlığa 3 defa işim düştü 3 ündede Zeynep hanımı yerinde bulamadım.

Vatandaş

19 Şubat 2021 Cuma 22:43

Halife sultan mh.muhtari hiiç çalışmıyor güzelim yolları asvalt i kazıttirip paket taş döşemesine hiç engel olması??? Yollar şu içinde çökmüş vaziyete mahalleye çöp konteynırı hariç hiç hizmet yok sosyal tesis ve park kesme keş yani 2 donem yazık oldu bu halife sultan mh.ne

Köylü

19 Şubat 2021 Cuma 22:40

Akp vekillerinin bile selam vermediği şükrüyü muhtarlarımı kurtaracak bırakın bu fırıldaklığı yalakalığı yarın başkası gelse onada aynı yalakalıgı yapacaksınız..

Jfjrjd

19 Şubat 2021 Cuma 22:33

Biraz daha yalakalik yapın,sülalenizi işe sokarken zorlanmazsiniz

Elmacı

19 Şubat 2021 Cuma 22:31

Ha ha ha Büyükleblebi o kadar yardırmış pardon yalamış neredeyse başkasının yerini kendisi alacak Baha emi ömrün çok olsun fakat ortada olan olayı yok mu Farzedeceğiz . Şehr’i Emin Belediye Başjanının adı ve Soyadıdır.

Sizi gidi siziler

19 Şubat 2021 Cuma 22:20

Eski bir muhtar olarak buradan sukru başkanıma sesleniyorum.sayın başkanım çok dikkatli olun çok.bu konuşan muhtarların hepsi hemde hepsi sana okudukları bu şiirlerin hepsini Geçmiş yollarda Yusuf Ziya günaydın için okuyorlardı görüyorumki şiirde Yusuf Ziya günaydını ismini silmişler Şükrü Başdeğirmen yazmışlar geri kalan şiir hep aynı.yazıktır günahtır beyler bayanlar muhtarlıklar gelir geçer ama muhtarlık için birilerine şirin görünmek için birilerini karalamayın

Ne dedin

19 Şubat 2021 Cuma 22:10

Hizmet ediyordur ama şu bahçeli evler Mahallesi'ndeki araçları sokağa park ettirmeyin çocuklar yolda oynuyorlar da o yüzden park olmayinca

Vatandaş

19 Şubat 2021 Cuma 22:03

Belediye çalışanı muhtarlarda kurtaramaz seni sıkıntı büyük çünkü onlar her dönem başkanın yanındadır unutma

Çarkıfelek

19 Şubat 2021 Cuma 21:57

Bu muhtarların hepsini tebrik ederim...çarkıfeleği çok izlemişler anlaşılan.zeynep yiğit aşure proğramında ZİYA günaydını yere göğe sığdıramıyordun,Karaağaç muhtarı Ziya günaydına mahallesinde hiç bir eksiğin kalmadığını mahallesinin her türlü hizmeti belediyeden aldığını söylüyordu...diğer muhtarlardada bunun gibi daha neler neler.şükrü Başkan dikkatli ol bunlar her devrin adamı.bugün Ziya başkana sallıyor lar.yarın başkanlık sonrası sana.emin ol sana bu söylediklerinin hepsini yzg de duymuştu

Hakan

19 Şubat 2021 Cuma 21:50

İnsanların özel hayatları ile işlerinin karıştırılmaması lazım.

Akkentli hasan doğrucu

19 Şubat 2021 Cuma 21:39

Size oy vermemiştim ama tekrar belediye başkanlık secimi olursa size oy vereceğim ilk defa 12 sene sonra akkente hizmet gelmeye başladı sağolun .

Komutan LogaR

19 Şubat 2021 Cuma 21:34

Allah korktuğunuzu söylüyorsunuzda neden Kul hakkı yiyorsunuz

Mahalle sakinleri

19 Şubat 2021 Cuma 21:32

Karaağaç muhtarı Ziya başkanın has adamıydı şimdi olmuş Şükrü cü. Hanımı belediye ye başlayınca hemen dönmüş.

Veysel

19 Şubat 2021 Cuma 21:30

Maske-mesafe-hijyen..Sağlık Bakanı görmesin bu fotoyu.Toplanmışlar yine..Bu esnafın ne günahı vardı..

doğrucu

19 Şubat 2021 Cuma 21:23

se

HER SANDIGADA BİRER AZA DİKERİM OH

19 Şubat 2021 Cuma 21:20

Yok canim bu muhtarlar sultan süleyman gibi tahtı havaya ucurmaya calisiyurlar. Akpartinin yerine olsam bunları mahalle temsilcisi yaparım.Secimde kendi muhtarlıkları için çalışanları ayırırımHaksızlık etmiş olurum.

Ispartalı

19 Şubat 2021 Cuma 21:05

Bu kadar olur sanki daha önce Isparta taş devrimdeydi. Hatta ilk defa elektriği duyuda Başdeğirmen getirir. Ayıp ya bu hizmetler için (varsa) teşekkür edin ama daha önceki dönemleri gömerek değil bu çok yakışıksız bir siyaset

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR