28 Mart 2024 Perşembe

40 YILLIK HAYAL GERÇEK OLUYOR

Melikler Köprüsü'nün ihalesi dün yapıldı. 12 Ayda bitirme sözü veren firma çalışmalara başlıyor.

Isparta

Sütçüler İlçesi'ni Antalya'ya bağlayan Melikler Köprüsüyapımı için ihale dün yapıldı. 12 ayda bitirilecek olan köprü için çalışmalarabaşlanıyor.

Bilgiç, Melikler Köprüsünün de yıllardır bölge insanının veözellikle mermer sektöründe üretim yapan sanayicinin hayali olduğunu dabelirterek:”İnşallah bu köprüyü de yaparak bölge insanımıza kazandıracağız” dedi.

Sütçüler ilçesinin 40 yıllık hayali olan Melikler Köprüsüile ilgili köprünün yapımı için Isparta Valisi Vahdettin Özkan;  Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel KalkınmaBakanı Cevdet Yılmaz’la görüşerek ihalenin 2015 yılı içerisinde yapılmasına kararverilmişti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

11 Şubat 2015 Çarşamba 15:46

Ispartanın daha konya yolu ve antalya dereboğazı yolu yapılmadı göstermelik 10-15 km yapıyor gibi gösteriliyor gerisi yok bence öncelik o yolların daha Ispartalının yarısı bilmez melihler köprüsü neresi

ahmet serdar

06 Şubat 2015 Cuma 09:42

Burada halktan ziyade rantçı madenciler düşünülmüş gibi...

Bojuware 201

05 Şubat 2015 Perşembe 19:29

Sorular... İhaleyi kim hangi şartlarda aldı.. İhaleyi alan Akp bağlantısı nedir... İhaleyi alan nerelere bağış yaptı Mesela Bilale bağış varmı... Bu köprü amacı dışında saklanan hizmet yönü varmı...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR