25 Nisan 2024 Perşembe

4 KİŞİ HAKKINDA DAHA YAKALAMA KARARI ÇIKTI

ISPARTA Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Numan Tamer ile birlikte M. M. D., O. Ö. ve Z. Y. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Isparta

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda 14 Mart’ta Isparta merkezli, İstanbul, Antalya, Trabzon, Uşak ve Afyon karahisar’da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında 52 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında Süleyman Demirel Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun da bulunduğu şüphelilerden 29′u tutuklandı.

Soruşturma kapsamında savcılık tarafından SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Numan Tamer ile birlikte M. M. D., O. Ö. ve Z. Y. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 


FOTOĞRAFTAKİ İSİMLER 

SOLDAN SAĞA

SDÜ eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Seydi

SDÜ eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Numan Tamer

SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu 

SDÜ eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SEBAHATTİN TURAN

26 Mart 2016 Cumartesi 13:48

İBİCİOĞLU ESKİ KALP MERKEZİNDEN DSÜ'YE ESKİ EMAR CİHAZINI 186.000 TL YE NAKLETTİRMİŞ.10.KM NAKLİYE BEDELİ BİR SERVET.VE YAPTIĞI TÜM İHALELERİN İNCELENMESİ GEREKİYOR.KİMLER ALMIŞ HANGİ GAZETELERDE İLAN EDİLMİŞ.KİMLERE PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞ.İŞE ALDIĞI 276 KİŞİ KİMLER.HEPSİ İNCELENMELİDİR.

Ispartalı Rahmi

24 Mart 2016 Perşembe 10:30

Hüseyin Akyıldız canın çıksın.Herkezi azarlıyordun cahiti koruyordun. Içerden çıkama inşaAllah.

Ozcans

23 Mart 2016 Çarşamba 18:03

Aynen oyle!

Avni Fuat

23 Mart 2016 Çarşamba 14:39

Bunlar sdüye yabancı sinek bile almadılar,YÖK bu dönemin kadrolarını,hatta y.lisans,doktora ödev tez,yeterlilik,tik,jüri,sınav ne varsa incelesin neler çıkar neler,helal İsraile,bunları çok iyi kullandı,kurban derileri,himmet paraları,devleti tırtılayan iş adamları,sahte fatura, kara para,santaj ne ararsan bulunur bunlarda çünkü kılavuz karga,beyinleri satın aldılar güzelim gençleri israil uşağı yaptılar bu vebal yeter bunlara,ak partide hala olayı çözemeyenler var.Sorun azınlıklar ve dönmeler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR