24 Nisan 2024 Çarşamba

4-C'LİYE BAYRAM HEDİYESİ

4-C'LİYE BAYRAM HEDİYESİ

İhale ilanları

 

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Torba KanunTasarısı'na 23 bin civarındaki 4-C'li ile ilgili madde ihdas edileceğini bildirdi.

 

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel,  Torba Kanun Tasarısı'na 23 bin civarındaki 4-C'li ile ilgili madde ihdas edileceğini bildirdi. TBMM Genel Kurulu'nda,CHP'nin küçük yatırımcıyı mağdur eden hususların ele alınması ve küçük yatırımcının korunması için atılması gereken adımların tespitine ilişkin Meclis araştırma önergesinin bugün gündeme alınmasına önerisinin görüşüldü. Görüşme sırasında söz alan Özel, bugün "Torba tasarıya" 4-C'liler ilgilendiren bir madde ihdasının olacağını belirterek, "Bu düzenlemeyi,bütün 4-C'lilere, şu anda 23 bin civarındaki 4-C'lilere bir bayram hediyesi verme konusunda bütün grupların ittifakıyla gündeme getirmiş bulunmaktayız" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI

28 Eylül 2014 Pazar 23:25

BİRDE ŞU TAŞERONA BAKSANIZ VEKİLİM ŞİRKETLER ZENGİN OLACAĞINA BİRAZDA TAŞERON ÇALIŞANLARININ MAAŞLARI DÜZELSE İYİ OLMAZ MI? KAMU ÇALIŞANLARI ADINA BİZDE MÜJDE BEKLİYORUZ SAYIN VEKİLİM????

SECMEN

24 Temmuz 2014 Perşembe 23:41

ISTE BIZIM BENCIL MILLET HEP KENDINE VEYA OGLUNA IS KIZINA ES BULMAK ICIN BU MILLET IN SECTIGI VEKILLERI KENDILERINE HIZMET ETMELERI ICIN KULLANMAK ISTERLER ! PEKI BU TIP ES DOST KALKINDIRAN VEKILLERI HALK BIR DAHA SECERMI ?PARTISI VE LIDERI ICIN SECILDIGINI ZANNEDIP MEMLEKETINI KALKINDIRAMAYAN VEKILI HALK BIR DAHA SECERMI?

Hasan Ali

24 Temmuz 2014 Perşembe 19:29

Sayın Özel;yaptığınız bu iş için teşekkür ederiz.Beni de sana daha önceden attığım mesaj da olduğu gibi Şoför yaparsan memnun olurum.Teşekkürler.

Ayşe

24 Temmuz 2014 Perşembe 18:53

Bir müjde de basın mensuplarına verseniz...

halkotobus

25 Temmuz 2014 Cuma 09:39

Sayin vekilin 65 yaşla ilgili bizim hakkımızı sayın Başbakanımız iyileştirme sözü vermişti ne olacak inanın çok mağduru hayırlı bayramlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR