19 Nisan 2024 Cuma

4 BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DA AYNI YERDE!

4 BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DA AYNI YERDE!

Isparta

Isparta Belediyesi gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Sokak bazlı çalışmalarda vatandaşlar hizmetten duyduğu memnuniyetlerini dile getirirken, belediyenin 4 başkan yardımcısı da sahada yatırımları yerinde takip ederek, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. 

Başkan yardımcıları son olarak Yedişehitler Mahallesindeki gece çalışmalarını birlikte inceledi. Başkan Yardımcılarından Akif Aslan, ‘Durmaksızın,yılmaksızın çalışılıyor’ derken, Aydın Şanlıtürk, ‘Gündüz 500, gece 700, toplamda günlük 1200 ton asfalt dökülüyor’ diye konuştu. Başkan Yardımcılarından Halil Gülderen,’Asfalt çalışmalarının arkasından yol çizgileri de sabah 05.00’da yapılmaktadır’derken, Recep Erdem de, ‘Biz bir ekibiz, Isparta Belediyesi olarak bir bütünüz.Isparta halkına hizmet etmek boynumuzun borcudur’ şeklinde konuştu. Belediye eski Meclisi Üyelerinden Selim Öztürk de, ’Başarılı insanları severim’ diyerek Başkan Günaydın’a teşekkür ederken, “Bizim ayağımız toz almasın diye mücadele ediyorlar” dedi.

Isparta Belediyesi gündüz-gece ayrımı yapmadan vatandaşlara hizmet götürmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu hizmetler arasında altyapısı ve asfalt hizmetleri de başı çeken yatırımlar arasında yer alıyor. Geçen yıllarda şehrin tüm ana arterlerini altyapı ve asfaltı ile yenileyen Isparta Belediyesi iki sezondan buyana da mahallelerde sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Bu çalışmalara ek olarak parkların bakımı, yenilenmesi, kaldırım düzenlemeleri,imar durumları da gözden geçiriliyor. İşte bu kapsamda Yedişehitler Mahallesinde devam eden altyapı ve asfalt çalışmalarının gece vardiyası bölümünü belediyenin 4 başkan yardımcısı yerinde incelerken, kendi sorumluluk alanlarındaki konuları ile ilgili çalışmalarda bulundu.

75 SOKAKTA, 20 KM ASFALT DÖKÜLÜYOR

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü 75 sokakta toplam 20 km uzunluğuna sahip Yedişehitler Mahallesinde altyapı ve asfalt çalışmalarını gece-gündüz demeden çift vardiya olarak sürdürüyor. Isparta Belediyesi başkan yardımcıları Akif Aslan, Aydın Şanlıtürk, Halil Gülderen ve Recep Erdem Yedişehitler Mahallesindeki gece asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yardımcıları konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ASLAN: DURMAKSIZIN, YILMAKSIZIN ÇALIŞILIYOR  

Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünden sorumlu Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan, “Bu sezon ki asfalt çalışmalarıyla ilgili yaptığımız programımızda mahallelerimizi programımıza almıştık. Yedişehitler Mahallemiz Isparta’mızın en eski ve merkezi bir yeri haline geldi. Mahallemizin asfalt ve altyapısı yorgundu. Mahallemizde 20 km’lik bir çalışma sürdürülüyor. Gece vardiyasına başkan yardımcıları olarak hepimiz ekiple birlikte sahadayız. Çalışmaların 7.gününde mahallemizin hemen hemen yarısını bitirmiş durumdayız. Sokak bazlı çalışmalar kapsamında altyapı ve asfaltın yanı sıra kaldırımlar da ele alınıyor. Kısacası mahallelerimizi yeniden tesis etmekteyiz. Bu çalışmalar esnasında gecenin bu vaktinde mahalle sakinlerimizin bizlere gösterdiği sabırdan ötürü teşekkür ediyoruz. Ekip arkadaşlarımızın da durmaksızın,yılmaksızın gecenin bu vaktinde gösterdikleri çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız rahat olsunlar, tüm mahallelere programımız var, tüm mahallelerimize ulaşacağız” dedi.

ŞANLITÜRK: GÜNDÜZ 500, GECE 700,

TOPLAM 1200 TON ASFALT DÖKÜLÜYOR

İmar İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, “Hepimiz burada çeşitli birimlerden sorumlu başkan yardımcılarıyız ancak, nihayetinde bir bütün olarak belediyenin başkan yardımcılarıyız. Bu çerçevede sorumluluk a arkadaşımızın, barkadaşımızın değil, hepimizin inancıyla sahadayız, birlikteyiz, birlikte hareket ediyoruz. Gündüz 500, gece 700 ton toplamda günlük 1200 ton asfalt dökülüyor.  7 gün üzerinde düşündüğünüz zaman 8500 ton gibi bir asfaltlama yapıldı. Mahallemizde tüm altyapı, kaldırım yenileme çalışmaları dahil top yekün olarak eksik olan yerlerin ağaçlandırmaları dahil tüm başkan yardımcısı arkadaşlarımızla birlikte bu çalışmaları takip ediyoruz” dedi.

GÜLDEREN: ASFALT ARKASINDAN YOL

ÇİZGİLERİ DE GÜNDÜZ YAPILIYOR

Temizlik İşleri,Park Bahçeler Müdürlüğü ve yol çizgi çalışmalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Halil Gülderen de, “Mahallelerimizde birinci etap olarak kaldırımlardaki ot biçim işlerini bitirdik. Şu anda mahallelerde ikinci etap çalışmalara başladık.Bu çalışmalarımızı Yedişehitler Mahallemizde de devam edeceğiz. Gece dökülen asfaltların ardından sabah 05.00’da ekiplerimizce yol çizgi çalışmaları yapılmaktadır. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce de parklarımızın bakım, onarım,yenileme ve yeni park yapım çalışmalarımız devam etmektedir. Yedişehitler Mahallesi Parkımızı da en kısa zamanda hizmete sunacağız” görüşlerinde bulundu.

ERDEM: ISPARTA HALKINA HİZMET

ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR

Personelden sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Erdem de, “Bu gecenin karanlığında, gündüzün sıcaklığında yaklaşık 35 derece olan Isparta’nın havasında, 200 derece sıcaklığındaki asfaltı döken personelimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Biz bir ekibiz,personelimizle de bir ekibiz, Isparta Belediyesi olarak bir bütünüz. Isparta’ya en güzel hizmeti yapmak için de elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Bu vatandaşlarımızın bizlere teşekkürleri çalışma şevkimizi daha da artırmaktadır.Isparta halkımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK: BAŞARILI İNSANLARI SEVERİM

Belediye eski Meclis Üyelerinden, eski belediyeci ve Yedişehitler Mahallesi sakini olan Selim Öztürk, “Çalışmalar süper gidiyor. Altyapımız hemen hemen bitmiş durumda.Yağmur suyu projesi bitmiş durumda. Başkan beye ve ekibine çok teşekkür ederim.Başarılı bir belediye başkanımız, o yüzden üçüncü dönem belediye başkanı.İnşallah dördüncüsü de olur. Ben başarılı insanları severim. Ben hizmet bekleyen bir insanım. Halkımıza hizmet edenden Allah razı olsun. Şu anda çalışan ve asfaltlama işi yapan arkadaşlarımız çoluğundan çocuğundan feragat etmişler bizlerin hizmetindeler. Bizim ayağımız toz almasın diye mücadele ediyorlar” dedi.

VATANDAŞLAR: BELEDİYEMİZİN

HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ

Yine Yedişehitler Mahallesi sakinlerinden Nizami Erdal da, mahallelerindeki içme suyu başta olmak üzere altyapının değiştiğini ve altyapının elden geçirildiğini söyledi. Erdal,“Asfaltımız yenilendi. Çok memnunuz. Belediye gece-gündüz çalışıyor. Allah razı olsun” derken, diğer vatandaşlar da, “Başkanımız Isparta çapında baya bir faaliyet yürütüyor. Başkanımız başka partiden olduğu için ödenek kısıtlı geliyor. Buna rağmen başkanımız kendi imkanlarıyla güzel işler yapıyor.Fabrikalarıyla imkanları değerlendiriyor. Suyundan, asfaltına, park bahçelerinden çevre düzenlemesine gayet güzel işler yapılıyor. Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz” görüşlerinde bulundu. Çocuklar da, “Belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ALİ

10 Eylül 2017 Pazar 06:53

BAŞKANA TEŞEKKÜRLER KORUMASINI VE KIYMETİNİ BİLELİM

A ÇALPAN

09 Ağustos 2017 Çarşamba 18:11

Bir süre sonra İstanbul Hadımköy'de 1. Ordu Komutanlığı Makine İkmal Bölümü'ne tayin olduğunu belirten Gülderen, "Burada askeri lojmana yerleştik. Ancak eşimin başörtüsü kullanması nedeniyle baskı görmeye başladık. Birliğin Tu**** Komutanı Tuğgeneral Çetin Doğan idi. Çetin Doğan, bir gün beni odasına çağırarak, 'Lojmanda kalmanın bir takım kuralları ve vasıfları vardır. Eşin derhal başörtüsü çıkaracak' dedi.

vatandaş

07 Temmuz 2017 Cuma 16:04

Çünür mahallesi yenişehir yollarının durumu maalesef çok vahim durumda. bölge insanı tozdan ve yağmur yağınca çamurdan çok muzdarip. en azından belediyemizin geçici bir asfalt dökmesi lazım.

tarx

07 Temmuz 2017 Cuma 11:38

anadolu mahallasinden diş hastanesine sözd3e bir yol yaptılar ıspartanın bütün asfalt pisliğini oraya döktüler 6 aydır rezalet şekilde o yolu kullnanıyoruz BELEDİYE ÇOK ÇALIŞIYOR ÇOK AMA biz görmüyoruz

Ahmet

07 Temmuz 2017 Cuma 10:30

Kim ne derse desin yusuf ziya günaydın ve ekibi çalışıyor arkadaş... laf söyleyenler işi görüşmedikleri için söylüyorlar

Hhhh

07 Temmuz 2017 Cuma 07:33

Artık sana oy yok başkan... altın döksen kar etmez... başkanığa dikdatöelüğe evet dedin ya git akp den aday ol...

hakan

07 Temmuz 2017 Cuma 13:58

Sen diktatörlük görmemişsin.Resi olmasa bu ülkeyi haala dış güçler yönetiyor olacaktı ve bizim de şuan iç savaşın olduğu ülkelerden farkımız kalmayacaktı.Sen önce git AKP öncesi hükümetleri bir incele,sonra gel yorum yap.Bu yüzyılın en iyi devlet başkanına sahibiz çok şükür,dua edeceğine boş boş konuşuyorsun...RTE

R.ERTÜRK

06 Temmuz 2017 Perşembe 23:56

ASFALT ÇALIŞMASI İNŞALLAH YAKIN BİR ZAMANDA 276. CADDE VE DİĞERLERİ DE YAPILIR. TOZ VE ÇAMURDAN KURTULURUZ. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA HAZIRIM DİYEN SAYIN BAŞKANIMIN YENİŞEHİR'İ DİKKATE ALMASI GEREKİR.ARZ OLUNUR.

üniversiteli

06 Temmuz 2017 Perşembe 23:06

Çünür Mahallesine bekleriz yemekler çaylar benden yeter ki gelinsiz

Ali

06 Temmuz 2017 Perşembe 21:58

Birde hızırbey mahallesinin ara sokaklarına el atsanız çok hora geçecek.

Vatandas

06 Temmuz 2017 Perşembe 18:40

Mehmet tonge mh eliboş gonluhoş isi gucu yok girallardan ibaret disleri takma isleri cakma tik yok mik yok eeeeeeee nedecekler sinek gondu alooooo soyleoldu aloooooo boyle oldu alooooo sayin idareciler allah muhtara sabir versin isizor daha dogrusu ordaki butun kamuya sabir yoksa sumu akan burnunu sildirecek

SAKİN

07 Temmuz 2017 Cuma 09:44

sayın vatandaş iyi günler m.tönge mahallesinde yaşlılar var diye mahalleyi tecrit etsinler o zaman yaşlılara güzel hizmet verilmemesi gerektiğini savunuyorsunuz herhalde hayırlısı olsun sadece gençler güzel iyi hizmetlere layık ama kıymetini bilmez yaşlıya merhaba desen nasıl teşekkür edeceğini şaşar

ali cengiz

06 Temmuz 2017 Perşembe 17:48

BAŞKANIM DÜZGÜZ ASFALT ATMIYOLAR BAŞTAN SAĞMA EK YAPIYORLAR YAPILAN İŞ DÜZGÜN OLSUN YEDİŞEHİTLERDE YAPILIYOR 2943 SOKAKTA BAKIN GİRİNTİLİ ÇIKINTILI.

İlaçlama ekibi

06 Temmuz 2017 Perşembe 15:15

Nermin hanım daha dün akşam program dışında çıkıp gelerek ilaçlama yaptım.Nasıl görmezden gelirsiniz.Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun öyle yorum yapın.Muhtarladamı hiç görüşmüyorsunuz acaba.

NERMİN VAROL

06 Temmuz 2017 Perşembe 15:04

mehmet tönge mahallesi ısparta ili sınırları dışında burdur a mı bağlı bilmiyoruz belediye ne ilaçlama ne yol nede sosyal hiç bir hizmet gelmemekte

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR