24 Nisan 2024 Çarşamba

33 KM DEĞİL 17 KM

33 KM DEĞİL 17 KM

Isparta

24 Ağustos tarihinde EĞİRDİR AKIN Gazetesi’nde yayınlanan “Eğirdir-Barla arası 33 km değil, 17 km….” “Bakımsız, bariyersiz yol, kazalara davetiye çıkarıyor!...”Başlıklı haber üzerine, Barla istikametinden Eğirdir’e gelirken, Bedre Kavşağına gelmeden hemen önce konulan “Eğirdir 23 – Isparta 30 km” mesafe levhası, Eğirdir Belediyesi Zabıta ekiplerince değiştirildi.

İŞTE EĞİRDİR AKIN GAZETESİ’NİN O HABERİ

Bozdurmuş Beli’nden inince “Eğirdir 65 – Isparta 73 km” mesafe levhasını gören sürücüler daha sonra sırasıyla; “Eğirdir 53 – Isparta 60 km” , Eğirdir 43 – Isparta 50 km”Barla Köyü çıkışında ise “ Eğirdir 33 – Isparta 40 km” mesafe levhalarını görüyor.

Bedre yol kavşağında ise “Eğirdir 23- Isparta 30 km” mesafe levhası, Bedre– Eğirdir yolunun Karayolları ağı içerisinde olmadığı için, B.Gökçeli Köyü üzerinden hesaplanılarak, Eğirdir ilçemiz 16 km daha uzakta gösteriliyor.

İlçemizin girişi sayılan Bedre yol kavşağındaki “Eğirdir 23 km” ibaresi, bugün Eğirdir Belediyesi Zabıta ekiplerince kapatılarak “Eğirdir 7 km.” olarak düzeltildi.

Şimdi sıra yetkililerimizde…

Eğirdir- Barla arasındaki yolun biran önce, Karayolları ağına alınarak, hatalı mesafe levhalarının değiştirilmesini, bakım ve onarımlarının yapılarak, yol bariyerlerinin konulmasını, inanç turizminde önemli bir yeri olan Barla köyümüze ziyarete gelenlerin, Barla’dan Eğirdir’in sadece 17 km olduğunu bilerek, Eğirdir ilçemizin güzelliklerini görmelerini ve Eğirdir’i de ziyaret etmelerini diliyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR