18 Nisan 2024 Perşembe

32 YILLIK BİRİKİMLE ARZUM DÖNER, ISPARTA’DA AÇILDI

32 YILLIK BİRİKİMLE ARZUM DÖNER, ISPARTA’DA AÇILDI

Isparta

1984 yılında Antalya’da hizmete başlayan Arzum Döner, bir şubesini de Isparta’ya açtı. 3 ortak olarak Isparta’ya açılan Arzum Döner’in açılışını Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan yaptı.

Isparta’ya yeni bir işletme daha açıldı, Yıllardır Antalya’da hizmet veren Arzum Döner, Bahçelievler Mahallesi’nde açıldı.  Arzum Döner işletmesinin açılış törenine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk ve çok sayıda davetli katıldı.  Açılışta ilk olarak dua okundu. Daha sonra Başkan Günaydın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ITSO Meclis Başkanı tarafından kurdele kesildi. Başkan Günaydın ve beraberindekiler daha sonra işletmenin hazırladığı yemeklerden yedi. Isparta’ya yeni ve farklı lezzetler sunmak için 3 ortak olarak Arzum Döner işletmesini açtıklarını ifade edenişletme ortaklarından Sonay Yeşiltaş, “Beğendiğimiz bu tadı Isparta halkıyla buluşturmak istedik” dedi.

Yeşiltaş “32 yıllık Antalya markası olan "Arzum Döner" genç dinamik işletmeci ve çalışanları ile Isparta'da Iyaşpark üzeri Mangal evi karşısında hizmet vermeye bugün başladık. Döner (yüzde yüz dana Eti) ve hizmetin kalitesi ile iddialıyız. Tekeli Eczanesi ve Dor cafe olarak hizmette yarattığımız farkı "Arzum Döner" olarak da Isparta halkına sunacağımızdan eminiz”

Arzum Döner işletmesinde vatandaşlara sunulan ürünlerin yüzde 100 dana eti olduğunu belirterek, Isparta halkının güvenle işletmelerindeki lezzetlerden tadabileceklerini söyledi.

Arzum Döner Bahçelievler Mahallesi 3004 sokak no: 18’de Isparta halkını bekliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet Emin Canbaz

18 Ekim 2016 Salı 13:07

Öğle arası gittiğim ve 30 dakika bekleyip kalktığım bir mekan !!

Saadettin

27 Eylül 2016 Salı 12:31

Antalyaya her gittiğimde kalite ve eşsiz lezzeti ile uğradığım nadir mekanlardandır arzum döner .Görüyorum ki ciddi bir hazım sorunu var yorum yazan arkadaşlarda.Ben işletme sahiplerine Ispartaya kazandırdıkları bu nezih mekan için çok teşekkür ediyorum. Rabbim herkezin rızzık kapısına bol hayırlı kazanç versin. Herkezin nasibi kendine.Ayrıca işveren olarak yaklaşık 20 kişiye iş kapısı sağladıkları için teşekkür ediyorum.Hayırlı günler.

aa

24 Eylül 2016 Cumartesi 13:04

küçük ekmek arası 14 lira ohaaaa

yılmaz

23 Eylül 2016 Cuma 07:40

Kazıkçılar çok pahalı

woman

22 Eylül 2016 Perşembe 21:43

ısparta'da doğru düzgün,adam akallı pilav üstü döner yapan yer yok diyordum umarım burası güzeldir. bilemiyorum gidip bakıcam. 'yazık zeki' adlı kişiye katılıyorum. eğer çok pahalıysa da bir daha gitmem.. çok yer biliyorum böyle ahım şahım açılıp. aşırı pahalı olduğu için bir gidip,bir daha gidemediğim yerleri..neyse hayırlı olsun, inş öyle değildir

vatandas

22 Eylül 2016 Perşembe 21:31

fiyatlar cok yuksek. gerci ispartanin zengin kesimi denemek icin bile bir defa gitse yatirim parasini zaten cikarirlar ama tutunabilirler mi o ayri mesele. hadi hayirlisi diyelim. bakak gorek...

300 Spartalı

22 Eylül 2016 Perşembe 20:33

Itso olarak açılış merasımı dışında başka bir faaliyeti de oluyor mu bunların

ısparta

22 Eylül 2016 Perşembe 17:48

3 kuruş parayı bulan bi ton marka parası ödeyerek işletmeler açıyo ısparta ya kendi markamızı yaratmak gereksiz,yok köfteci bilmem kim dönerci bilmem ne yav tabanı köfte döner kahve işte diğerlerinden farkı ne öncelikle ödenecek franche paraları yerine o yatırımlarla kendi markamızı yaratmak derim ben

bir dönerci

22 Eylül 2016 Perşembe 17:38

en fazla 6 ay 1 sene dayanır , ısparta ucuz sever kaliteli ister,denemesi bedava .burda fiyatlar faiş,sonuda mafiş..

hakan

22 Eylül 2016 Perşembe 16:41

100 gr etin maliyeti 4 lira ekmek yeşillik 2 lira olsa 2 lirada sabit maliyet olsa 8 lira %100 ün üzerinde kar var bu paraya Ispartalıya döner zor satarsınız

ZEKİ

22 Eylül 2016 Perşembe 14:02

ISPARTAYA HİZMET EDENE VE YATIRIM YAPANLARA EYVALLAH. AMA ISPARTAYI KERİZ YERİNE KOYANLARA ISPARTA HER ZAMAN DERSİNİ VERMİŞTİR. 100 GR DÖNER 20 TL BİR ARKADAŞINIZLA GİDERSENİZ 40 TL YANINDA DA BİR ŞEYLER İÇERSENİZ DÜZ HESAP 50 TL. SAMİMİ SÖYLÜYORUM BEN BU PARAYA HER GÜN KEBAP YERİM YETKİLİLERE DUYURULUR.

can32

22 Eylül 2016 Perşembe 13:19

evet gerçektende leziz bir mekan 3 Ispartalı işadamına hayırlı olsun diliyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR