20 Nisan 2024 Cumartesi

32 PLAKALI TRAKTÖR İLE ÇARPIŞTI

MOTORSİKLET KAZASI BİR CAN DAHA ALDI

Isparta

Yine bir motor kazası yine dikkatsizlik ve aşırı sürat. Gün içerisinde ikinci kez motor kazası can aldı. 16 yaşındaki genç traktörün arkasında takılı pulluğa çarptı.

Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre 25 Aralık 2015 Cuma akşam saatlerinde Antalya-Burdur Karayolu Galericiler Sitesi yakınlarında seyir halinde olan Ali Kara yönetimindeki 15 PU 489 plakalı motorsiklet ile aynı istikamette gitmekte olan A.D. isimli sürücünün kullandığı 32 plakalı traktör ile çarpıştı.Traktörün arkasında takılı olan pulluğa çarpan motorsiklet sürücüsü Ali Kara,ağır yaralandı. İlk müdahalesini olay yerinde 112 Acil ekiplerinin yaptığı yaralı sürücü, daha sonra Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan 16 yaşındaki Ali Kara, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken,kazada hayatını kaybeden Ali Kara'nın yakınları sinir krizi geçirdi.

ARKADAŞLARINDAN YÜREK YAKAN PAYLAŞIMLAR

Geçtiğimiz gün Bucak'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet tutkunu genç, Ali Kara'nın ölümü arkadaşları ve ailesini yasa boğdu. Sosyal medya hesabındaki motosiklet paylaşımları ise  motosiklete olan tutkusu ve aşkının en büyükgöstergesiydi. Arkadaşlarının facebook hesabındaki paylaşımları ise yürek burktu. Ali Kara 'nın cenazesi  Bucak'ta sevenlerinin gözyaşları ile toprağa verildi..


MOTORSİKLET TUTKUNUYDU






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sofor

28 Aralık 2015 Pazartesi 13:03

Bu tip kazada olenlere acimiyorum kesinlikle motor uzerine yatiyolar ve ole kullaniyo cogu tek acidim traktor soforu ne sucu var adamin basini da yakti gider ayak

vatandas

28 Aralık 2015 Pazartesi 09:16

AİLELER ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKSIN. ..EHLİYETSİZ ÇOCUKLARINIZA MOTOR VEYA ELEKTRİKLİ BİSİKLET ALMAK DEMEK...HAZIR TABUT ALMAK DEMEK...GİDEN CANA UZULWCEGİZ YOKSA O ARAÇ SAHİBİNİN ÇEKTİKLERİNİ Mİ. .EMNİYET DENETİMLERİ ARTIRMAYI. ..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR