20 Nisan 2024 Cumartesi

30 YILDAN BUYANA EN BÜYÜK MÜCADELEYİ BİZ YAPIYORUZ

38 tesisin temel atma ve açılış töreninde konuşan Bakan Veysel Eroğlu, terörle mücadelede son 30 yıldan bu yana en büyüğünün AK Parti hükümeti döneminde yapıldığını söyledi

Isparta

Isparta’dan Afyonkarahisar’ın Çay ilçesindeki şehit törenine katılmak için erken ayrılacağını söyleyen Bakan Eroğlu, “Hain teröristler kahpece bir astsubayımızı şehit etti. Ben şunu söylemek istiyorum. Allah’ın izniyle teröre karşı mücadelemiz son terörist etkisiz hale gelinceye kadar sürecektir. Bu şanlı bayrağımız bu topraklarda ilelebet dalgalanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Şu anda terörle mücadelenin çok ileri noktada devam ettiğini belirten Bakan Eroğlu, “30 yıldan bu yana en büyük mücadeleyi hükümetimiz yapıyor. Çünkü artık atak helikopterlerimiz var. Tanklarımız var. İnsansız hava araçlarımız var. Gemilerimiz var. Uzayda biz de varız. Asrın projesi KKTC’Ye suyu götürürken aynı günde haberleşme uydusunu uzaya fırlattık. İşte Türkiye bu. 2023 yılında Türkiye’yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşımak istiyoruz. Dolayısıyla diyoruz ki hedef 2023 Türkiye hazır Isparta hazır” diye konuştu.

Bakan Eroğlu daha sonra bakanlığının Isparta’ya yaptığı yatırımları anlatarak konuşmasını tamamladı. Bakan Eroğlu toplu açılış ve temel atma törenini gerçekleştirdikten sonra şehit töreni için Afyonkarahisar’ageçti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR