18 Nisan 2024 Perşembe

3 ÖNEMLİ KONUDA BAŞKANLIK TEKLİFİ

Başkan Günaydın, su abonelerinden 3 metreküpe kadar ücret alınmaması, evsel katı atık ücretlerinin de yeninden buna göre hesaplanması yönünde teklifte bulundu.

Isparta

Günaydın’dan 3 önemli konuda Başkanlık teklifi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Ağustos ayı Belediye Meclisi gündemine ek olarak 3 madde ilave ettirdi. Maddelerin 2’si imar komisyonuna havale edilirken 1’i de tarife komisyonuna havale edildi. Bu maddeler Cuma günü yapılacak olan ağustos ayı son belediye meclisi toplantısında gündeme gelecek.

İŞTE O MADDELER

-mülkiyeti Belediyemize ait Davraz Mahallesi’nde 5396 m2 parselin imar planında lise alanı olarak ayrılmış olması nedeniyle imam hatip lisesi yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’ne belediyemiz borçlarına karşılık takas edilmesini görüşülmesi teklifi.

-ilimizde Mehmet Tönge Çünür Mahallesinde gelen yağmur suyu hatlarının toplanması 11000 uygulama imar planı dışında kalan kısmının kadostral yolla getirilerek DSİ kanalına bağlanmasının görüşülmesi teklifi.

-mesken ve iskânsız yerlerden su abonelerinin 3 metreküpe kadar su ücretinin alınmaması, evsel katı atık ücretlerinin yeninden buna göre hesaplanması ve görüşülmesi teklifi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KADİR ÖZ

05 Ağustos 2015 Çarşamba 15:49

SİBEL HANIM BU YAZINIZDA CİDDİ OLAMASSINIZ ÇÜNKÜ SAYIN BAŞKANIMLA GÖRÜŞMEK İÇİN BAZEN ÖZEL KALEMDE BEKLİYORUM VE BEKLEYEN HERKEZ BAŞKAN BEYLE GÖRÜŞME RAHATLIKLA YAPIYOR BENCE YALAN BİR YORUM DİYORUM SADECE.......

Okan

05 Ağustos 2015 Çarşamba 15:33

Olur Başvur da Seni Müdür Yapsın.

Reformist

05 Ağustos 2015 Çarşamba 15:15

Ne gereği var eyi ya nesi va adamların

Sibel Aktaş

04 Ağustos 2015 Salı 19:23

Sayın başkanım başta özel kalem müdürün olmak üzere personel de reformunuzu bekliyoruz.Antalyadan sizi ziyarete geldim.Lütfen sesime kulak verin.

reform

05 Ağustos 2015 Çarşamba 13:32

kesinlikle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR