19 Mart 2024 Salı

3 KAYMAKAM GÖZALTINA ALINDI

3 KAYMAKAM GÖZALTINA ALINDI

Isparta

FETÖ/PDY örgütüne yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Isparta'nın Keçiborlu, Yenişarbademli ve Gelendost Kaymakamları önce açığa alındı. Şimdi de gözaltına alındılar. 

ISPARTA'da Keçiborlu Kaymakamı Osman Dölek, Yenişarbademli Kaymakamı Sezer Sözen, Gelendost Kaymakamı İsmail Demir gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

veli

12 Ağustos 2016 Cuma 14:36

Geldiği günden beri iletişim sıkıntısı çeken,halka inmeyen,dairelerle iletişimi kopuk rutin çalışan ilçeye ketkı sağlamayan başkanın hızına yetişemeyen bir kaymakamdı.Demekki varmış bir sebebi

Baki yeşil

12 Ağustos 2016 Cuma 14:16

C.başkanı, Reis, Başkomutan bu şerefsizleri ihbar etmek vatan borcu,namus borcudur dedi. Abiler gerçekten Allah için herkes bunları bildirsin çünkü bunlar öyle beyinleri yıkanmış ki, her türlü kılığa girer beklerler gerekirse karılarını bile peşkeş çeker varılması devam ederler tam Yahudi kini taşırlar sebatay ve mason yapılanması. Sakın akıllanıelar sanıp merhamet göstermeyin ihbar edin.

hain fetöcüler,haşhaşiler.

12 Ağustos 2016 Cuma 11:56

fetocular YSK yı ele geçirememişler,diğer bütün kurumlarda haddinden fazla fetocu var.Her biri birbirini köpek gibi koruyor ve birbirleriine destek oluyorlar.Arka plandaki militan fetocular daha yakalanmadı,özellikle milli eğ. ve sağlıktaki açığa alınanlar fetocuların şaşkınları.Bu şaşkınları emniyet müdürlüğünde sorguya çekildiği zaman militan-terorist abilerini ve terorist ablalarını ifşa ederler.HER memur çalıştığı yerdeki fetocuları emniyete bildirirse bu fetöcülerden kurtuluruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR