28 Mart 2024 Perşembe

3 GÜNDÜR HABER YOK !

3 GÜNDÜR HABER YOK !

Isparta

 Isparta'dan Kayseri'ye bir süre önce ailesi ile birlikte taşınan 15 yaşındaki Büşra Şahin'in, Pazartesi günü evden ayrıldığını ve bir daha haber alamadıklarını söyleyen amcası Musa Şahin, "Pazartesi günü Büşra sigara içmek içinçıkmış. Annesi Bircan sürekli kontrol ediyordu. Bir ara baktığında dışarı çıktığını fark etmiş. Yakalamak için dışarı çıkmış ama ters yöne gittiği için Büşra'yı yakalayamamış" dedi.

 

Büşra'nın sorunlarının olduğunu, Isparta ve Kayseri'de bir kaçdefa kaçtığını anlatan Musa Şahin, "Büşra evden kaçtığı zaman polisegidiyordu. Polis de onu yurda yerleştiriyordu ve daha sonra kendisini evegetiriyorduk. Şu anda üç gündür kendisinden haber alamıyoruz. Nereye gittiğinide bilmiyoruz" diye konuştu.

 

Isparta'da da Büşra'nın evden kaçtığını, babası Azmi'ninişini bırakarak Kayseri'ye taşındığını anlatan Musa Şahin, "Kızınınsürekli evden kaçması sonrasında Isparta'da kepçe operatörü olarak çalışankardeşim Azmi, işini bırakarak evini Kayseri'ye taşıdı. Büşra burada da bir kaçdefa kaçtı ama eve getirdik. Şu anda 3 gündür kendisinden haber alamıyoruz.Doktora götürdük ve kişisel bozukluğu var dedi. Büşra ile çok konuştuk ama'Sizin konuştuklarınız yanlış, benim düşüncem doğru' diyor" diyerek Büşra'nınbulunmasını istedi.

 

Fotoğraflarının polis ekiplerine dağıtıldığını söyleyen amcaMusa Şahin, Büşra'nın her yerde arandığını belirterek, "Onu gören veyanerede olduğunu bilenlerin 155'i aramalarını istiyoruz. Büşra'nın hayatındanendişe ediyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR