25 Nisan 2024 Perşembe

3 ARAÇ YAN YATTI

3 ARAÇ YAN YATTI

Isparta
Isparta'da kar yağışı etkili oldu. Özellikle Keçiborlu'da gece başlayan kar yağışı buzlanma ile birlikte kazalara davetiye çıkardı. Isparta Ankara yolunda 100 metre aralıklarla 3 araç buzlanma sonucu kayarak yan yattı. Yan yatan 27 kişilik yolcu otobüsünde 5 kişi hafif şeklilde yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındı. Vatandaşlar buzlanmaya rağmen karakyollarının gerekli tedbirleri almadığından ve yolda tuzlama çalılşması yapmamasından şikayetçi oldular. Trafik ekiplleri sürücüleri özellikle Keçibolrlu girişinde dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

uluborlulu

22 Mart 2015 Pazar 00:05

herhandingi bi devlet adamı akpli gececek olsa o yoldan sabahın köründe dilleriyle yalamaya baslarlardı

yolcu

21 Mart 2015 Cumartesi 20:21

sabah 07.45 gibi senirkentten çıktım.ileydağı keçiborlu arası 4 cm buz var. 189 u aradım ne hikmetse şebeke hatası. 112 yi aradım polis vasıtasıyla karayollarına ulaşabilirseniz diye. keçiborlu ışıkları geçtim düz yolda bu üç kaza. umarım görevini yapması gereken bazı arkadaşlar huzurlu evlerine varıp yatamamışlardır. sistem gevşek bu 189 u 2. arayışım geçen karda aynı yol yine buzlu . bu otobüsçü tır ve münübüsçünün tüm masrafını o günkü görevli en üst müdürden başlayarak ödetecen aslında

Fatih

21 Mart 2015 Cumartesi 12:34

Ne zaman bir yetkiliyle görüşsem,neden tuzlama calismasi yapılmıyor diye sorsam cevap hazir. Biz yol tuzlama calismslarini özellestirdik diyorlar.Peki bu is özellesince bitiyormu kim yapiyor bu isin kontrolünü parayi kazanan kazaniyor ama ortada ne tuzlama var nede yollarda bakim var.Yaziklar olsun bu sene keciborluda kacinci kaza bi arastirin , hala daha önlem alınacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR