24 Nisan 2024 Çarşamba

3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Isparta

Muzaffer Türkeş Mahallesi Deregümü kavşağında 3 araçbirbirine girdi. Erdoğan Kaya’nın kullandığı 32 PR 828 plakalı aracın kavşağahızlı girmesi nedeniyle, Mahmut Asaf İşçi’nin kullandığı 32 FD 167 plakalıkamyonete yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan kamyonet, yoldasürüklenerek yolun karşısında bulunan 50 plakalı aracı kullanan Engin Kılıç’açarptı. Kamyonet karşı yoldaki araca çarptıktan sonra takla atarak durabildi.

Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil, itfaiye ve polisekiplerini aradı. Olay yerine 112 Acil ekipleri yaralılara ilk müdahaleyiyaptı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Mahmut Asaf İşçi ve kamyonetin içindeyolcu olarak bulunan Ramazan Uzunburun, ilk müdahalenin ardından Isparta DevletHastanesi’ne kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri de takla atan kamyoneti ve hasarlı ikiaracı kaldırdı. Kaza sonrası 156 cadde trafiğe kapatıldı.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

osman

19 Kasım 2014 Çarşamba 13:53

Ispartanın ınsanında sayı yok nekadar kasıste konsa adam dıreksıyona gecınce butun yollar benım dıyor ters bır zıhnıyet var kavşakta yavaşlaması gerekırken durmamak ıcın daha gaza basıyorlar benım gorusum ınsanların bırbırıne saygısına bakarsak bu kazalar normaldır

Ozgur

18 Kasım 2014 Salı 22:57

Ben işe gidip gelir iken bu yoldan geçiyorum. Neredeyse her hafta bir kaza...Bu kadar kontrolsüz kavşak için hiç mi önlem alınmaz...Önlem olarak mobese kamerası ve bir kasis yapmışlar ama trafik kurallarına göre yukarıdan gelenin yol önceliği olmalı..bu planlama hatası çok kazaya sebep veriyor....

Bomba 32'ye Çağrı

18 Kasım 2014 Salı 13:57

Ispartadaki kasisler trafiği yavaşlatmaya uygun değildir. Kasisler standartlara uygun değil.TSE nin stadnartları var. Emniyetin bu konuda çalışmaları var. Bunlara uyulsa kazalar azalabilir. Ayrıca o kavşakta deregümü istikametinde nedense 3 tane kasis var. peşpeşe. olmsı gereken yerlerde yok, orada var.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR