24 Nisan 2024 Çarşamba

3 ARAÇ BİR DEN YANDI !

KOMŞUDA KORKUTAN OLAY !

Isparta

Burdur’un Karamanlı ilçesinde, kapalı spor salonu inşaatışantiyesinde bulunan straforların yanması sonucu park halinde bulunan 3 araçkullanılamaz hale geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, ilçedeki Eşeler mahallesindeki,stadyum yanında yapımı devam eden kapalı spor salonunda kullanılmak üzere,bulunan çok sayıda strafor, henüz belirlenemeyen bir nedenle tutuştu.

O sırada şantiye yanında bulunan büfeden alışveriş yapanşantiye bekçisi Muhammet Gencer, birden yükselen alevleri fark ederek müdahaleetmeye çalıştı.

Tutuşan strafor, şantiye yakınındaki bir trafonun yanındapark halinde bulunan 15 SD 403 plakalı otomobil, 15 KF 855 plakalı kamyonet ve15 KF 782 plakalı kamyonun yanmasına neden oldu.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiyeekipleri, yanan strafor ile araçları söndürmek ve alevlerin trafoya sıçramamasıiçin yoğun bir çalışma başlattı.

 

Kısa zamanda kontrol altına alınarak söndürülen yangında,can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, yanan 3 araç ise kullanılamaz hale geldi.

 

Olayın ardından Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun ve BelediyeBaşkanı Fatih Selimoğlu, bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Yangının çıkış nedeninin, şantiyeyi aydınlatan spotlambalarının ısınarak straforları tutuşturmasıyla kaynaklandığı tahmin ediliyor.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR