19 Mart 2024 Salı

28 SAĞLIKÇI GÖZALTINA ALINDI

28 SAĞLIKÇI GÖZALTINA ALINDI

Isparta

SAĞLIK çalışanlarına yönelik olarak Eskişehir merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı FETÖ/PDY operasyonunda 11'i doktor 28 kişi gözaltına alındı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce KanunHükmünde Kararname ile mesleklerinden ihraç edilen sağlık çalışanlarına yönelik Eskişehir, Bursa, Giresun ve Isparta illerinde bu sabah eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında 11 doktor, 1 diş hekimi ile hemşire, ebe, röntgen teknisyeni ve sağlık memurlarının bulunduğu toplam 28 kişi yakalandı.Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yapıldığı, haklarında gözaltı kararı bulunan 5 sağlık çalışanın da yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

5 HAVACI ASKER DAHA GÖZALTINA ALINDI

Bu arada Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri bir süre önce Hava Kuvvetleri Komutanlığı personeline yönelik düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda aranan 2'si albay 5 askeri gözaltına aldı, 3 askerin de yakalanmasına çalışılıyor.

Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bir süre önce 9 ilde düzenledikleri operasyonda 29 havacı askeri gözaltına almıştı. Gözaltındaki toplam 34 havacı askerin sorgulamaları Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde sürüyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Selim Dogrusoz

11 Şubat 2017 Cumartesi 01:24

Bu Fetullahçılar, MİT Müsteşarı'nı bile içeri tıkmaya yeltenecek kadar pervasızlaşmışlardı. Neden 7 Şubat milat olamıyor? Deniz Baykal ve MHP'li milletvekillerine yönelik kaset kumpasının milat olarak alınmamasının bir izahını yapar mısın? Neden 17-25 Aralık milat olarak kabul ediliyor? Ben biliyorum bunun nedenini. Aslında siz de biliyorsunuz. Ve yine aslında miladı belirleyenler de biliyor.

Bitsin

10 Şubat 2017 Cuma 18:39

Bitsin artik ayrilsin suçlu suçsuz ne yapilmasi gerekiyorsa bir an önce yapsin yetkililer..suçsuzlar daha fazla yanmasin..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR