19 Mart 2024 Salı

23 Yaşındaki Genç Kız Üst Geçitten Atladı

23 Yaşındaki Genç Kız Üst Geçitten Atladı

Isparta

ISPARTA Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı öğrencisi 23 yaşındaki S. Ç, üniversitenin doğu ve batı yerleşkesini birbirine bağlayan viyadükten ana yola atlayarak intihar etti.

Olay dün gece 20:00 sıralarında meydana geldi. Üniversite öğrencisi S. Ç, Isparta-Keçiborlu karayolunda bulunan üniversitenin doğu ve batı yerleşkesini birbirine bağlayan viyadükten atlayarak intihar etti. Olayı görenler ise hemen 112 Acil Servis Ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri S. Ç'nin öldüğünü belirledi. Daha sonra ise savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından S. Ç'nin cesedi Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

rumuz

04 Kasım 2017 Cumartesi 09:46

Bu köprü her zaman bir ölüme sebep oluyor. Acaba köprü yapımında bir eksiklikler mi var? Bu köprünün çok yönlü incelendimi. Kaza ve intaharları engelleyebilmek için neler yapılabilir. Geniş kapsamlı bir araştırma yapılarak medya ile paylaşılır ve uygun olan çözüm yöntemleri uygulanırise insanlık açısında önemli bir çalıma yapılmış olur. Ailesine Allahtan sabır diliyorum. Üzüldük..

Üzgün

01 Kasım 2017 Çarşamba 20:46

Allah ailesine sabır versin inşAllah

vatansever rumuzlu saf arkadaş

01 Kasım 2017 Çarşamba 19:07

vatansever ruzmuzlu saf burada sdü yöneticilerinin ne gibi bir vabali var anlayamadın gerçi sende yazdıgın yorumu bile anlamamıssın atlayacak her yerden atlar

Allahın kuluyum nolacak

01 Kasım 2017 Çarşamba 17:41

Yorumlara baktım da yok vergiler yok zengin fakir sacma sapan siyaset karıştırılmış oğlum islami dinin zayıfsa nidek(Alln verdiği canı ancak Allah dilediği zaman alır) küçük alametler ve büyük alametler olmak üzere kıyamet olayı iki grup olarak sınırlandırılmıştir binaların yükselmesi kadinlarin erkekler gibi hareket etmeleri, aile baglarinin kopması ve intihar olaylarının çoğalması küçük alametlerdendir.. Kader sana iki yol gosterir bu arkadaş da bunu yapmış Allah geride kalanlara sabır versin.

Artık yeter

01 Kasım 2017 Çarşamba 13:52

Verginin vergileri zamlar ekonomi parasızlık zengin ile fakir arasındaki uçurumun artması gelecek kaygısıı cam filmleri yasağı ceza baskısıı hersey üst üste geliyor. Çözümü böyle buluyorlar bunalıma girip

Aykut...

01 Kasım 2017 Çarşamba 12:44

Üst geçit alt geçit meselesi değil arkadaşlar... Milletin Psikolojisi bozuk intiharı kafaya koyan bir şekilde bir yer bulur yapar.Fakat bu kızımızın ne derdi vardı da bu kadar hayatına son verecek kadar değil mi her birimizin içinde ne fırtınalar kopuyor kim biliyor en yakınından ve ailenden başka, mutlaka sıkıntıları vardı da boşa koydu dolmadı doluya koydu almadı onun için bu yolu seçti demek ki Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın ailesine yüce rabbim sabır ve metanet ihsan eylesin..

Murat

01 Kasım 2017 Çarşamba 00:47

Nedir bu ya intahar eden edene

Uzman

31 Ekim 2017 Salı 23:57

Mesele köprü değil, kafasına koyan her şekilde intihar eder. Etrafımızda ruhsal sağlığı ciddi manada bozuk olanları, davranışlarında alışılagelmişin dışında bir tuhaflık olanları güzelce ikna edip mutlaka bir Psikiyatriste yönlendirmemiz hatta elinde tutup zorla ****ürmemiz lazım. Bu şekilde gelecek pek çok intiharın da önüne geçmiş oluruz. Çok üzücü bir durum. Genç kızın ailesine sabırlar diliyorum.

öğrenci

31 Ekim 2017 Salı 23:17

o köprüde ölen ölene ya kapalı üst geçit olsun ya da tamamen kapatsınlar orayı yeter artık!

Almsam

31 Ekim 2017 Salı 22:55

Avrupa da hep alt gecıt,ülkemizde ise hep üst geçit var.alt geçit olmalı !!!1 damper carpmaz,kışın buz yazın sıcak olmaz ,kapalı olduğu icin bakımı azdır ,intahar da yapamazlar,kenarlarına büfeler konur dkonomik gelir olur.daha çok ....

Emekli Albay

31 Ekim 2017 Salı 22:32

Vatandaş rumuzlu arkadaşa; köprüyü kaldırsınlar. Alt geçit yapsınlar diyorsun. Üst kampüsle alt kampüs arasına alt geçit yapılamaz. Şimdi burada bazı çok önemli konuları açıklayamam. Ama hiç bir zaman o belirttiğin yere alt geçit yapılamaz. Ama üst geçidin yanlarına çok sık aralıklı çelik tel ve üzeri kapanacak şekilde polikarbon yapılabilir.Ölen genç kızımızın da Allah tahsiratını af etsin,üzücü bir durum.Ailesine Allah sabırlar versin..

Avcu osman

31 Ekim 2017 Salı 22:22

Benim önerim kapali sistem ust gecit olsun okadar basit olmamali ölumler. Yazik degilmi bu gencecik hayatlara basit bir önlem .

3242

31 Ekim 2017 Salı 21:54

Universite yolundan giderken tedlrginiz her an bit insane dusup carpilma hissi yaratiyor gercekten o Kopru kaldirilsin

vatan sever

31 Ekim 2017 Salı 21:42

Allah rahmet etsin, öğrenci ise sdü yöneticilerinin vebali var

Sdü

31 Ekim 2017 Salı 21:33

Bu yaptığınız haber mi, ailesine kızınız hastanede diye haber veriliyor. Siz öldüğünü yazıyorsunuz. Haberi okuyan yakınları nasıl Isparta ya gelecek hiç düşündünüz mü

Vatandaş

31 Ekim 2017 Salı 21:05

Bu köprüyü kaldırsınlar. Alt geçit yapsınlar. Ne bu ya. Araç düşüyor insan atlıyor. Normalde bişey olmayacağı varsa da araç çarpıyor , çarpan kişinin de günahı yok. Ne olacak böyle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR