19 Mart 2024 Salı

21 YAŞINDAKİ YASİN 5 GÜNDÜR ARANIYOR

21 YAŞINDAKİ YASİN 5 GÜNDÜR ARANIYOR

Isparta

Aslen Ispartalı olan Yasin Burdur’un Çeltikçi ilçesinde 5 gündür kayıp  21 yaşındaki gencin ailesi çocuklarının hayatından endişe ediyor.

Çeltikçi’de Toplum Sağlığı Merkezi’nde memur olarak çalışan 21 yaşındaki Yasin Demirkubuz, Pazartesi gecesi 23:00 sularında evinden hava almak için dışarı çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı.

Yasin Demirkubuz’un ailesi ertesi gün oğullarının kayıp olduğunu polis ekiplerine haber verdi.5 gündür Burdur’un tüm ilçelerinde aranan Yasin’den henüz bir haber alınamadı.

Acılı anne Dudu Demirkubuz açıklamada bulunarak oğlunun bulunması için vatandaşlardan yardım istedi. Anne Demirkubuz, “Geçen Pazartesi akşamı evden hava almak için çıktı. Daha sonra hiç haber alamadık. Kendisi 21 yaşında, devlet memuru olarak görev yapıyor. Oğlumun hayatından endişe ediyorum. Nolur bana oğlumu bulun” diye konuştu.

Gözyaşları içerisinde oğluna seslenen anne Dudu Demirkubuz,“Yasin oğlum ne olur gel annem, ne olursun gel. Gel oğlum  ne olursun gel.Kaç gündür seni arıyoruz. Kaç gündür öldük öldük dirildik!” dedi.

Kayıp olan Yasin Demirkubuz’un gidebileceği tüm her yeri araştırdıklarını söyleyen annesi gören ve bilenlerden kendilerini aramalarını istedi. Yasin hakkında bilgisi olanların 0534 832 68 18 veya 0 542 593 4323 nolu telefonları arayabileceklerini söyleyen aile, oğullarının bulunması için tüm herkesten yardım istedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR