26 Nisan 2024 Cuma

203 Köye Büyük Yatırım

Isparta İl özel idaresi 203 köy’e 10 Milyon yatırım yapıyor.

Isparta

Isparta genelinde bulunan toplamda 203 köyün tamamına kilitli parke taşı döşemek için düğmeye bastı.

İhale süreci bittiğinde yapılacak olan 10 Milyon yatırım konusunda bilgi veren Genel Sekreter Mahmut Zadeoğlu, önümüzdeki günlerde 203 köye yapılacak olan kilitli parke ve bordür çalışmalarının 10 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

Genel Sekreter Zadeoğlu, bu ay içerisinde ihalesi yapılan ve ihale süreci tamamlandığında 203 köye kilit parke taşı döşeneceğini ifade ederek, “Yapılan çalışmalar bitirildiğinde Isparta İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılında toplam 203 köye kilit parke taşı döşenmiş olacaktır” dedi.

Isparta İl Özel İdaresi olarak tüm köy içi yolları ile köy meydanlarının kilit parke taşı döşenmesinin hedeflediklerini de kaydeden Zadeoğlu, amaçlarının hizmet sahası içerisindeki köylerin köy içi yollarıyla köy meydanlarının kilit parke taşı ile kaplanarak köylerin çamurdan arındırılması olduğunu da sözlerine ekledi.


Fatih DEMİRTAŞ/Şarkikaraağaç

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KASABALI

23 Nisan 2015 Perşembe 03:17

KALEM TUTAN TEBEŞİR TUTUN ELİDE İNŞAATCI ETTİNİZ YA PES..SANDIKLILI İBRAHİM BEYİN İŞİYDİ BU MADEM EHLİNE VERİN İŞLERİ EHLİNEE OLMADI VEKİLLER OLMADI.ISPARTA DA KAÇ YILDIR KÖYÜ KASABAYI GEZMİŞ NERELİ BU ARKADAŞ HİÇ OLMAZSA BÖLGE EVLATLARI DAMI BULAMADINIZ..

evet doğru

23 Nisan 2015 Perşembe 00:17

sütçüler belence köyü ve menteşe mah.su hattı döşendi.yapan mütahit doğulu.yolları açtı asfaltı kaldırdılar ama k****ları doğru dürüst kapatmamış.köyümüz berbat halde.doğulu mütahitin yaptığı iş hep böyle.2 araba yanyana geçemiyor.lütfen yardım et.köy çamur tarlası.

Başkan

22 Nisan 2015 Çarşamba 22:56

ÜÇÜNÜZ ISPARTAYA YAKIŞIYORSUNUZ AMA 8 HAZİRAN DA HÜZÜN

MEHMET BOYACI

22 Nisan 2015 Çarşamba 21:02

yayınla ıspARTA MENFATI

MEHMET BOYACI

22 Nisan 2015 Çarşamba 21:00

sayın vekillerim saygilarimladefaca yazcam dsi yolu terk yayarsa kan akmasınbugun teren gelınce ambulas nerden gidecek gelin kardeş sanayı baglayalım beledıye başkanıterkin yaptı yol vekıllerım ısparta icin

kocakurt

22 Nisan 2015 Çarşamba 16:57

Hayırdır arkadaşlar seçim falanmı var?

SERDAL

22 Nisan 2015 Çarşamba 12:27

EVET MAHMUT HOCA VE BAYRAM BAŞKAN DOĞRU BİR SEÇİM. TÜM MUHTARLAR ARTIK DİLEDİKLERİ ZAMAN ÖZEL İDARENİN EN ÜST MAKAMIYLA GÖRÜŞEBİLİYOR VE SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR. ESKİ GENEL SEKRETERLERİ YERİNDE BİLE BULAMAZDIK Kİ, BULSAK BİLE KAPININ ÖNÜNDEN İÇERİ GİREMEZDİK. SN S.S. BİLGİÇ İŞİ BİLİYOR...

namert

22 Nisan 2015 Çarşamba 22:13

Bunlar; Isparta'nın bittiğinin işareti.HERKES BİLDİĞİ İŞİ YAPACAK.Bunlar ne yoldan anlar,ne köprüden hizmet sadece siyasi, garibana kimse yardım etmez.Adamın varsa her kapı açık,yoksa dilinle kuş tut yalan,bu dönem bu ülkenin bitişinin işaretidir.

BUNUN ADINA HİZMET DİYORSANIZ...

22 Nisan 2015 Çarşamba 09:50

TABİKİ İNSANLARA HİZMET GÖTÜRMEK İYİ BİR ŞEY YETERKİ YÖNETİCİLER DE HİZMET RUHU İYİ OLSUN. ISPARTA DA HİZMETLERİ GÖRÜYORSUNUZ.SAĞ OLSUN MHP Lİ ISPARTA BELEDİYESİ BU KONUDA ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPAMIYOR.10 YILDA ISPARTA KÖY HALİNE DÖNDÜ. GEREKSİZ HARCANAN PARALAR.PLANSIZ YAPILAN İŞLER. BUNLAR NELERDİR.GÖKKUBBE,ITKM,ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ YOLLAR İNADINA DARALTILDI..BELEDİYE ÖNÜNDEKİ OTPARK ÇOK GEREKSİZ..KALDIRIMLAR DAKİ TAŞLAR YERİNDEN OYNAMIŞ BAKAN ÇEKEN YOK .HER GÜN MANTAR GİBİ TEKEL BAYİİ AÇILIYOR MHP

ANKETLERDE ÖLDÜNÜZ.

22 Nisan 2015 Çarşamba 09:41

DOĞDUĞUNA İNANMIŞTINIZ ŞİMDİ NEDEN ÖLDÜĞÜNE İNANMIYORSUNUZ? YANDAŞ ANKETLER % 60 DİYOR AMA SARAY NİYE HALA KÖPÜRÜYOR VE KOALİSYONUN KÖTÜLÜĞÜNDEN BAHSETMEYE BAŞLADI. ŞİMDİKİ DAHA KÖTÜ OLDUĞUNU HALK ARTIK BİLİYOR. GEÇ OLSADA UYANDILAR.

köylü

22 Nisan 2015 Çarşamba 01:59

Köylerin isimlerini ögrendinmi biliyonmu sen acaba mehhmut hocaa ..hadi say desekmi Gine agalarına dua et.yanına gelince mangalda kül koymamıssın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR