19 Mart 2024 Salı

2023 YILINA KADAR SICAK ASFALTSIZ KÖY YOLU KALMAYACAK

2023 YILINA KADAR SICAK ASFALTSIZ KÖY YOLU KALMAYACAK

Isparta

VALİ GÜNAYDIN YENİŞARBADEMLİ’DE MUHTARLAR TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Düzenli olarak her ay bir ilçede gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı Yenişarbademli’de gerçekleştirildi. Vali Şehmus Günaydın başkanlığında yapılan toplantıya köy ve mahalle muhtarları katıldı. Vali Günaydın toplantıda muhtarlara tek tek söz vererek talep ve önerileri dinledi.
“İLÇEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”
Toplantıda bir konuşma yapan Vali Günaydın bugüne kadar ilçe muhtarlar toplantılarının tüm ilçeleri kapsayacak şekilde il turunu tamamlayarak ikinci tura başladıklarını kaydederek toplantılarda iletilen sorunların muhtarlar tarafından takibinin yapılmasının sonuç elde edilmesini hızlandırdığını söyledi. Vali Günaydın ayrıca devam eden baraj inşaatının ardından Yenişarbademli ilçesinde sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanacağını ve 2019 yılında baraj inşaatının bitimiyle birlikte tarımsal alanda da verimliliğin artacağını aktardı.
“KÖYLER ZİYARET EDİLDİ”
Muhtarlar toplantısının ardından devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde incelemek üzere Yalvaç’a geçen Vali Günaydın ilçede öncelikle Bağkonak, Ayvalı ve Sağır Köylerini ziyaret etti. Köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Vali Günaydın iletilen taleplerle ilgili yetkililerin çalışma yapmasını istedi.
 


“2023 YILINDA SICAK ASFALTSIZ KÖY YOLU KALMAYACAK”
Köy ziyaretlerinin ardından Yalvaç’ta İl Özel İdaresi ekiplerince yürütülen Terziler-Körküler-Ayvalı-Sağır köy grup yolunun sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi. İl Özel İdaresi yetkililerinden bilgi alan Vali Günaydın burada yaptığı açıklamada çalışmalarda vatandaşların sıklıkla kullandığı köy grup yollarına öncelik verildiğini belirterek 2018 yılında da 200 Km’lik sıcak asfalt hedefleri olduğunu söyledi. Vali Günaydın açıklamasında diğer bir hedeflerinin de 2023 yılına kadar yolu sıcak asfalt olmayan köy kalmayacak şeklinde olduğunu aktararak her yıl 200-250 Km sıcak asfalt yaparak bu hedefe ulaşacaklarını vurguladı.
Açıklamasında sıcak asfaltın yöre ekonomisine kazandırdıklarını da anlatan Vali Günaydın sıcak asfalt sayesinde köye geri dönüşlerin olacağını, ekonomik hayatın canlanacağını ve vatandaşların refah seviyesinin artacağını söyledi.

,

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

asfalt istiyoruz.

29 Mayıs 2018 Salı 13:35

kurusarı hüyüklü arası asfalt çok güzel oldu lakin o asfaltın gerçekten ekonomiye ve vatandaşa katkı sağlayabilmesi için acilen celeptaş Eyuplar hattı ile birleştirilmesi gerekiyor celeptaş'dan Yalvaç'ı dolaşarak hüyüklü'ye gidecek bir araç 35 km gitmesi gerekirken eyuplar kurusarı hattından giderse 13 km sonra huyuklu'de olur lütfen bu yolu da asfaltlayalım.

eyuplarlı

29 Mayıs 2018 Salı 13:28

SAYIN VALİM hazır yalvaça kadar gelmişken bir de eyuplar köyü yolunu bir görseniz hem dar hem asvalt boyu araçlarımıza eşlik eden çalılıklar ve kesilemeyen kuru iğde dalları bu yolu kullanan vatandaşları çok uğraştırıyor.

Kasaba sakinlerinden

21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:23

Ekonomiye en çok katkı veren Türkiye'nin en büyük kasabası By.Kabaca'nın yolları yine bir başka bahara mı kaldı.

Sadece bir görüş

21 Mayıs 2018 Pazartesi 10:06

Allah razı olsun, yollar çok güzel oluyor, ama ertesi sene tekrar kazılıp tekrar yapılıyor, kalıcı bir çözüm bulunamaz mı acaba sayın Vali'm. Dün Aksu, Karacahisar köyüne gittim oraya da sıcak asfalt atılmış 6-7 ay önce şimdi görseniz şaşarsınız, Her yer patlamış dev çukurlar oluşmuş. Bence az olsun kalıcı olsun, devletimizin parası bu şekilde boşa harcanmamalı.

vatandaş

20 Mayıs 2018 Pazar 13:40

Sayın valim petek sanayiden bozanönü yolu akkent yol ayrımına kadar yol çok kötü ayrıca burası alternatif konya yolu ne zaman yılacak

AYNI DEVEKUŞU MISALİ. SADE KAFA KUMDA.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 23:49

ABİ BU AKPARTİYİ TARİH YAZACAK. KURUMLARDAKİ YETKİLILER 90 IDA İYİ PARTİ SAVUNUCUSUDUR. ACABA BUNLARI ATAYANLARDAMI DIYE SORULMAZMI. ATIYORUM ATIS VE ARAŞTIRMA BEDAVA.. ALLAH BUNLARA VE NİYETİ KÖTÜ OLANLARA FIRSAT VERME. BUNLARI GORÜP GOZETEN YÖNETİM GÖRMUYORMU. ASIRLARDA GECSE ZIHNIYETİ BOZUKLAR. İKTİDAR YÜŹÜ GÖRMESİN İNŞALLAH.

Recep

19 Mayıs 2018 Cumartesi 17:56

Köylere elbette hizmet gitsin sıcak asfaltlar yapılsın.ancak 50 haneli köye sıcak asfalt yapılırken 20-30 bin nufuslu ilçelerin mahalle yolları berbat durumda.burda bir çelişki yokmu sayın valim.oy oranına göremi bu hizmetler gitmekte?

7fm

19 Mayıs 2018 Cumartesi 16:59

çünür tozdan geçilmiyor hacı dayı.

Sütçüler

19 Mayıs 2018 Cumartesi 03:50

Isparta halkı çok seviyor vali beyi allah yolunu açık etsin

Halk

19 Mayıs 2018 Cumartesi 03:20

Halkin valisi ozlenilen tablo ornek vali. Simdiye kadar hep valiler makamlarindan isi yonetirlerdi ispartada simdiyekadar hangi vali koylere gidipte bizzat koylunun dersini dinlemistir. Turkiye'ye ornek olacak vali ispartali kiymetinizi bilin

üniversiteli

19 Mayıs 2018 Cumartesi 03:20

'Asfaltsız köy yolu kalmayacak' Bu Çünür köyde mi değil? çıkarın haritadan Afyon'a bağlayın bizi. TOZ kent

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR