18 Nisan 2024 Perşembe

2021 Gelinlik Trendleri

2021 Gelinlik Trendleri

Isparta

Feminen, göz alıcı ve romantik! By Beyaz gelinliğin işlemelerle harmanlanmış prenses kesimlerinden, kır düğünlerine yakışacak helen modellerine kadar sizi adeta 2021’in en hayran bırakıcı gelini yapacak olan 2021 gelinlik koleksiyonunu keşfettiniz mi? Hayallerinizi süsleyen özel tasarım 2021 gelinlikleri, her düğün konseptine hitap edecek çeşitlilikte olan gelinliklerini siz gelin adaylarının beğenisine sunuluyor. İnce işçilik, profesyonel ekip ve eşsiz detaylarla hazırlanan 2021 gelinlik modelleri By beyaz mağazalarında yerini almaya başladı.

Bu yılın en romantik ve zarif 2021 gelinlikleri ile aşk hikayeniz arasında mükemmel bir uyum yakalayın. Bir gelinliği eşsiz kılan detayları ve ince işçiliğidir. Hayallerinizi süsleyen gelinliğin, ışıltılı ve dantel detaylarla sunulduğu 2021 gelinlik koleksiyonu, düğün gününüzde tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak. Doğal güzelliğinizi ortaya koyacak bu koleksiyon ile, sofistike ve şık tarzınızı somutlaştırırken, düğününüzün ihtişamlı havasına eşlik edin. Büyüleyici kumaşların benzersiz kesimlerle harmanlandığı By Beyaz 2021 Gelinlik Modellerine daha yakından bakın!

Gelinliğin büyüleyici zarifliğini yansıtan ve iddialı görünümü ortaya koyan 2021 koleksiyonu, yumuşak dokunuşlarla modern görünümü simgelemektedir. El işlemeli apliklerin, iddialı kesimlerle iç içe geçtiği, uçuş uçuş kumaşların kristallerle harmanlandığı gelinlik koleksiyonumuz, modern ve gelenekselliği bir arada bulacağınız özel gelinlik tasarımları sunmaktadır. İster bohem tarzınızı yansıtacak fırfırlar, ister vintage konseptinize ortak olacak fransız dantelli detaylar, ister sadeliğinize eşlik edecek minimalist tasarımlar… Düşlediğiniz gelin görünümüne kavuşmanızda By Beyaz gelinliğin size eşlik etmesine izin verin!

https://www.bybeyazwedding.com/

https://www.bybeyazwedding.com/isparta-gelinlik-modelleri/

https://www.bybeyazwedding.com/dis-mekan-fotograf-cekimleri/

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR