26 Nisan 2024 Cuma

2016 ISPARTA TARIM FUARI GÖKKUBBE'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

2016 ISPARTA TARIM FUARI GÖKKUBBE'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Isparta

Isparta Ticaret Borsası tarafından organize edilen ve bu yıl 12.’si yapılacak olan ‘Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ 24 – 27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Detay Fuarcılık tarafından organize edilen fuarda bu yıl100'den fazla firma stant açacak. Isparta’nın yanı sıra Afyonkarahisar,Antalya, Burdur, Denizli, Uşak gibi bölge illerinden çok sayıda tarım ve hayvancılığa dayalı firmanın stant açacağı fuarda kamu, kurum ve kuruluşları ile sivil ve mesleki örgütler de tanıtım yapma fırsatı bulacak.


Tarım ve hayvancılıkta yeni teknolojiler, yeni buluşlar veyeni ürünlerin beğeniye sunulacağı fuara 50 bine yakın ziyaretçinin gelmesibekleniyor.

Detay Fuarcılık Şirket Müdürü Ahmet Sırça, bu yıl 12’incisidüzenlenecek olan Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın artıkIsparta’nın fuarı haline geldiğini söyledi.

Isparta’nın bu organizasyondan başka profesyonel anlamdabaşka bir fuarı olmadığını belirten Sırça, Yayla Şartlarında Tarım veHayvancılık Fuarı’nın tarım ekonomisine katkı sağladığını açıkladı. Isparta’daher geçen gün tarım ekonomisinin arttığını belirten Sırça, fuar organizasyonuile tarım ve hayvancılıktaki iddianın bir kez daha ortaya konacağının altınıçizdi.

Isparta Gökkubbe Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleşecek ve4 gün sürecek fuar, 4 gün boyunca 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaretedilebilecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR