18 Nisan 2024 Perşembe

2015 YILINDA BAŞLIYOR

Çağrı Merkezi için bütün süreç tamamlandı, başvuruların ardından, mükalat ve eğitim süreci devam edecek. İş başı Şubat'ta Isparta önemli bir yatırıma kavuşuyor. Birkaç ay önce gündeme gelen ve kısa sürede önemli mesafe alınan Çağrı Merkezi için bütün aşamalar tamamlandı.

Isparta

Edinilen bilgilere göre Çağrı Merkezi için bulunan 112 Acil Servis arkasındaki Kızılay deposundaki sorun aşıldı. Vali Vahdettin Özkan'ın devreye girmesi ile Kızılay Genel Müdürlüğü depoyu kendilerine belirtilen yere kısa süre içinde taşıyacak.

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan - Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç'in girişimleri ile sağlanan 1.5 milyon liralık ödenek ile de binadaki tadilat işlemleri yapılacak.

Yine Milletvekili Bilgiç'in girişimleri ise Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın talimatı ile gerekli izinler alındı ve hizmet verilecek firma bulundu. Çağrı Merkezi ilke etapta Avea'ya hizmet verecek. Daha sonra hizmetağı genişletilebilecek.

Sürecin bütün aşamalarının tamamlanmasının ardından, çağrımerkezi binasının Yine Milletvekili Bilgiç'in girişimleri ise Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın talimatı ile gerekli izinler alındı ve hizmet verilecek firma bulundu. Çağrı Merkezi ilk etapta Avea'ya hizmet verecek.

Daha sonra hizmet ağı genişletilebilecek.

Sürecin bütün aşamalarının tamamlanmasının ardından, çağrı merkezi binasının tadilatı için ihale süreci hemen başlayacak ve kısa süre içinde tamamlanacak. Tadilat çalışmaları sürerken firmada çağrı merkezinde ilketapta çalışacak personelin eğitimini gerçekleştirecek.

İş Kur'un Çağrı Merkezinde çalışacak personel başvurusu içinbu hafta içinde duyuruya çıkması ve başvuruların tamamlanmasının ardından,çağrı merkezlerinde yetkili olan ASİST firmasının mülakatla eğitime alınacak personeli seçmesi bekleniyor.

Çağrı Merkezinde çalışacak personelin seçiminin ardındanOcak Ayı içinde eğitimlere başlanacak ve eğitimler 1 ay sürecek. Eğitimin ve binadaki tadilatın tamamlanmasının ardından çağrı merkezinin Şubat ayı içinde hizmete girmese bekleniyor.

Çağrı Merkezi hizmeti verecek şirketin yetkilileri eğitimlerin 100'er kişilik gruplar halinde olacağını belirterek, ilk etapta 100 kişilik bir personelin eğitime alınacağını, daha sonra 100'er kişilik gruplar halinde eğitimlerin devam edeceğini belirttiler. Yetkililer, bir yıl içindeçağrı merkezinde çalışacak personelin 600'ü geçeceğini, 2016 yılı içinde de1000 kişilik bir istihdam hedeflediklerini söylediler. Yetkililer ayrıca,mülakatlarda kesinlikle torpil olmayacağını belirterek:"Çok hassas bir sektörde hizmet veriyoruz. Tamamen kalifiye eleman alacağız" şeklinde konuştular. Firma yetkilileri, özürlü personel de istihdam edeceklerini belirttiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet yücel

26 Aralık 2014 Cuma 18:45

verilecek ücretten hiç bilgi veren yok . asgari ücretmi. sigortalımı. altı aylık çalışma süreli mi hiç bilgi veren yok . uyanıklar özel şirket aveanın sırtından reklam edip oy peşinde sanki müşteşar almak için günlerdir ballandırdıkca ballandırıyorlar.

tabii ki yersen

25 Aralık 2014 Perşembe 12:06

bu kadar dalkavukluk ançak bu kadar olur. avea denen özel şirketin asgari üçretten alacağı elli kadar eleman bari bu kadar sallamışken mermer fabrikaları adınada şu kadar adam alacağız diye sallasaydınız.

namık

24 Aralık 2014 Çarşamba 16:11

burada çalışma konusunda Ispartalı olanlar boşuna heveslenmesinler. şimdiden orada çalışacaklar belirlenmiştir.sadece milli piyango gibi umut dağıtıp oy peşindeler

HACER

24 Aralık 2014 Çarşamba 01:19

KİMLERİN KATKSII VARSA ALLAH RAZI OLSUN

Ahmet

23 Aralık 2014 Salı 23:09

Başvuru süreci nereye ne zamana kadar yapılıyo?

Seçmen

23 Aralık 2014 Salı 14:56

Isparta birlikte hareket ederek güzel bir işi başardı.Emeği geçen herkese, başta Sayın Valimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine, BAKA çalışanlarına ve Sayın Vekile teşekkürler.

çağrı

23 Aralık 2014 Salı 14:31

Çağrı hizmetleri bölümünü bitirdim. Yine şaibeli olacak bu işler, ama hakkımızı her zaman arayacağız.

Kalifiye Eleman

23 Aralık 2014 Salı 13:56

Yıllardır telefonculuk sektöründe çalıştım. santralleri iyi bilirim. diksiyonum düzgündür. bu işi iyi yapacağıma eminim. Ama işlerin AKP den bittiğini söylediler. Eğer kalifiyeden kasıt kaliteli AKP li ise bilemem. Mülakat yapsınlar, sınav yapsınlar en az 90 alırım. Ama sınav yerine liste yapılıyormuş. Her zamanki gibi yine mağdur olacağız.

Vatandaş

23 Aralık 2014 Salı 13:51

Bu çağrı merkezi fikri ortaya atıldığında işin başında baka var, vali var dediler.sevindik,memnun olduk hakkını verir diye. ama sonunda bakıyorum da bu işler yapılırken şişenin dibinde yüzenler yine cila yapmakla meşguller.şimdide orada çalışabilmek için şimdiden parti binasında kayıtlar başlamış.başvuranların araştırması yapılacak.işlerine gelirse, yandaşları olursa işin tamam. nasıl zamanında devran döndüyse gün gelecek tekrar dönecek.dünün mağdurları şimdi zalim oldular,yarın ise sanık olacak

Bir Bilen

23 Aralık 2014 Salı 13:37

Çağrı Merkezi sürecini başından sonuna biliyorum. Daha önceleri çağrı merkezinin yeri ile ilgili farklı alternatifler vardı. SDÜ Kongre Merkezi gibi, ancak oradan nemalananlar şiddetle karşı çıktılar. son yerin tadilat masraflarını firma ödemek istemedi. buraya kadar aylar sürdü bu arada izinler, prosedürler hepsi halloldu (tabi vekilin değil BAKA sayesinde). Son süreçte tadilat için bütçe gerekiyordu. Eleştirilere maruz kalınca zaten plan bütçe komisyonunda olduğundan becerebildi. Lütuf değilki

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR