28 Mart 2024 Perşembe

2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Isparta Antalya yolu kargı tüneli mevkiinde yolcu otobüsü ve tırın çarpışması sonucunda 12 yaralıdan 2'sinin hastaneye kaldırılırken ambulansta hayatını kaybettiği belirtildi.

Isparta

Edinilen bilgilere göre göre 12 yaralılardan 2'sinin hastaneye kaldırılırken ambulansta hayatını kaybettiği belirtildi.

Kazanın ardından yaralılardan birinin Isparta Şifa Hastanesine kaldırılırken, diğer 9 yaralı Antalya ve Burdur'daki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet hoca

26 Ocak 2015 Pazartesi 14:34

izmirden çık hakkariye kadar git sadece bölünmemiş yol eğirdir konya arası geçtim istanbuldan çık antalyaya git tek bölünmemiş yol Isparta Antalya arası 12 yıllık akp iktidarına yakışmıyor bu ceza ne zaman bitecek?

ıspartalı vatandaş

15 Ocak 2015 Perşembe 17:19

doğuda bile yollarduble oldu. turizm cennetinin arka kapısındakı yol hala duble olacak. nerede bu akp nin vekilleri. boşuna mı oy veriyoruz. bizim hakkımız değil mi duble yollar. neden hakkımızı savunup sözünüzü geçiremiyorsunuz. oy ıstemeyın o zaman arkadaş. bize laf yapacak değil iş yapacak vekiller lazım

ali

06 Ocak 2015 Salı 14:01

Duple yol yaptık diyorlar. Burdur'a herşeyini kaptıran ıspartalı vekilller biz ne zaman duble yoldan geçeceğiz. Burası Cennet Antalya'ya açılan bir kapı. kapısı olmayan delikten girip çıkıyoruz. tabiki kazalar olacak bunların vebalı sizlersiniz.

fatih

06 Ocak 2015 Salı 01:00

Memeleketin her yerine bölünmüş yol yapılırken neden ISPARTA-ANTALYA yolu yapılmadı?Ölümlü yaralı kazaların vebali yolun bölünmüş yol yapılması için çabalamayan yetkililerdir.

cengiz yavuz !!!!/0537 719 42 33

05 Ocak 2015 Pazartesi 22:42

1.1.2015 GÜNÜ OGLUM MEHMET YAVUZ ARABASI İLE ANTALYA GİDERKEN KARGI TÜNELİNİ GEÇİNCE GENİŞ VİRAJDA KAMYON KAMYONU SOLLAMASI SONUCU KARŞISINA GELMİŞ ARABA BARİYERE ÇARPMA SONUCU KAZA YAPTI ARABADA BÜYÜK MADDİ HASAR OLUŞTU LÜTFEN BİRİLERİ BU KAMYON TERÖRÜNÜ DUR DESİN.!!!!!!!!!!!!!!!!

akdeniz 32

25 Ocak 2015 Pazar 21:08

isparta halki uyumaya devam et daha coookk can alacak bu yol, bu is bole olmaz toplansim herkes karayollarinin onunde eylem yapilsim ama tum basinda cagrilsin, toplansin herkes sabah haberlerine tweet face ne varsa mesaj atilsin toplansin herkes isparta icin bu is icin ancak o zaman duble yol yapilir bole oturup evden yorum yapmakla olmaz bigun gelir esimiz dostumuz o yolda bisey olursa o zaman gelir herkesin akli basina o yuzden tum il tum ilceler senget bademli sutculer yalvac vs hepsi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR