17 Nisan 2024 Çarşamba

2 Bayan Özkanlar Kavşağında çıktı ve

2 Bayan Özkanlar Kavşağında çıktı ve

Isparta

Cumartesi gecesi saat 22.30 sıralarında Özkanlar Kavşağı Alt Geçit’te kimliği belirlenemeyen iki bayan alt geçit korkuluklarından aşağı sarkarak intihar girişiminde bulunmak istediler.

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis,ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İntihar etmek için korkuluklardan aşağı sarkan ve alkollü oldukları iddia edilen bayanlar polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna edilebildiler.

 

Üzüntülü bir haberle sonuçlanmayan intihar girişiminin ardından iki bayan Özel Isparta Hastanesi’ne kaldırılarak müşaade altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.Cumartesi gecesi saat 22.30 sıralarında Özkanlar Kavşağı Alt Geçit’te kimliği belirlenemeyen iki bayan alt geçit korkuluklarından aşağı sarkarak intihar girişiminde bulunmak istediler.

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis,ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İntihar etmek için korkuluklardan aşağı sarkan ve alkollü oldukları iddia edilen bayanlar polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna edilebildiler. Üzüntülü bir haberle sonuçlanmayan intihar girişiminin ardından iki bayan Özel Isparta Hastanesi’ne kaldırılarak müşaade altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR