29 Mart 2024 Cuma

19 MAYIS COŞKUSU!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a çıkışının 96. Yıldönümü Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Isparta Hükümet Meydanın’da tören düzenlendi. İstasyon Meydanı’ndan başlayan Gençlik Yürüyüşü tören alanında son buldu. Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek tarafından çelenk sunuldu.

Isparta

Çelenk sunumunun ardından protokol tören alanındaki yerinialdı. Töreni Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Milletvekili Recep Özel, BelediyeBaşkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgenaral Mustafa Kurutmaz, SDÜRektörü İlker Çarıkçı, daire müdürleri ve vatandaşlar izledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardındançeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllere verildi. Törende, halkoyunları, eskrim, tekvando, jimnastik, latin dansları grupları gösteri sundu.Telekom binasının çatısından inen dağcılık kulübü sporcuları Türk bayrağı veAtatürk portresi açtı. Tören, müzik dinletisiyle son buldu.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yusuf ERDOĞAN

19 Mayıs 2015 Salı 19:53

Gençliğin Milli bir bayramıdır 19 Mayıs. Ancak gördüğüm manzara üzdü beni. Hükümet meydanında bir protokol ve pist, karşıda da törende gösteri yapmak için gelen gruplar.Bu Manzara Roma tiyatrolarında oluyordu yüzyıllar önce.Ama orda bile seyirciler vardı.Yani gençlerimiz protokola gösteri için mi geldiler.Bir başka konu Milli Bir bayramda Sadece halk oyunları Milliydi. Özlemişim Stadlarda kutlanan Gençlik bayramımızı. Üzüldüm.

gençlik

19 Mayıs 2015 Salı 22:18

bayramları yaşayamaz olduk o çoşkuyu yaşamıyoruz stad dolar taşardı çocuklarımızı alıp törenlere giderdik nerde eski milli bayramlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR