26 Nisan 2024 Cuma

180 Adet Meyve Ağacı 1 Gecede Katledildi

180 Adet Meyve Ağacı 1 Gecede Katledildi

Isparta

Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar Kasabasında Belediye BaşkanıDerviş Açar’a ait bahçedeki 180 meyve ağacı, kimliği belirlenemeyen kişilercekesildi.

 

Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar’a ait meyvebahçesinde gece saatlerinde giren kimliği belirsiz kişiler, 180 meyve ağacınıdiplerinden kesti.

 

Sabah saatlerinde olayı haber alan Başkan Açar, evine 5kilometremesafedeki bahçesine gitti. Ağaçların kesildiğini gören Başkan Açar,durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan incelemenin ardından olayıgerçekleştiren kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Kesilen ağaçlar için büyük üzüntü duyan Belediye BaşkanıDerviş Açar, yaptığı açıklamada, "10 yıllık emeğimize zarar veren canilerağaçların da bir canlı olduğunu farkında değiller. Peygamber efendimizin,"Yarın öleceğini bilsen dahi bugün bir ağaç dik" hadisine rağmen,insanlıktan nasibini almamış zavallılar, bahçedeki 180 ağacı kestiler. BaşkanAçar, ağaçları kesenlerin bir an önce bulunmasını isteyerek, "Bu vahşetiyapanlar yakalanıp adalete teslim edileceklerdir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet kaya

24 Nisan 2015 Cuma 23:51

nasıl bir haberki ;hiç incelemeden araştırlmadan yazılıyor.Yazan mı suçlu yayınlayanmı halk karar versin.bir ağaç yarım ağaç hiç farketmez kesen kesin suçludur bulunması ve cezalandırılması gerekir.ama bu haberi asparagas haber yapanlarda cezalandırılmalıdır bence Çünkü kesilen ağaç 180 değil 15 adet kesilmiş.ama genede niye kesilsin ağaç.hıncın varsa git devriş hocadan al ağaçtan ne istersin.

şakir efendi

24 Nisan 2015 Cuma 20:32

insanlık ölmüş

Hakkı

24 Nisan 2015 Cuma 15:17

Kasten ağaç kesenlerin zaten ilahi adalet cezasını verecektir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR